کد خبر 272006
۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱

مخالفت ۱۰۰۰ نظامی اسرائیلی با ادامه جنگ غزه

مخالفت ۱۰۰۰ نظامی اسرائیلی با ادامه جنگ غزه

حدود ۱۰۰۰ نظامی نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با انتشار نامه‌ای ضمن ابراز نگرانی عمیق از تداوم جنگ غزه و به خطر افتادن جان اسرای اسرائیلی، بر ضرورت توقف جنگ به هر قیمتی که شده، تأکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از فارس، تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه، اعلام کرد که حدود هزار نظامی ذخیره نیروی هوایی ارتش این رژیم با انتشار نامه‌ای اعتراضی، خواستار توقف جنگ غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی شدند. بر اساس این گزارش در این نامه آمده است که جنگ کنونی نوار غزه در خدمت منافع سیاسی شخصی است و باید فورا اسرای اسرائیلی در نوار غزه را بازگرداند. این نیروها که در میان آنها افسران ارشد نیز به چشم می‌خورند، تاکید کردند که تداوم این جنگ، به هیچ یک از اهداف اعلامی منتهی نخواهد شد و توافق تنها راه تضمین بازگشت اسرای اسرائیلی از نوار غزه است. در حالی که فشار نظامی جان آنها را به شدت به خطر می‌اندازد.این نامه در حالی منتشر می‌شود که روز گذشته روزنامه هاآرتص گزارش داد که فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی نزدیک به ۱ هزار خلبان و افسر تحت امر خود را که به تداوم جنگ علیه غزه معترض هستند، تهدید به اخراج کرد.پیشتر این نیروها با امضای طوماری با تداوم جنگ علیه غزه مخالفت و تهدید به امتناع از خدمت نظامی کرده بودند. هاآرتص نوشت که به نظر می‌رسد، این نیروها با وجود فشارها و تهدیدات فرماندهان به اخراج‌، از موضع خود عقب‌نشینی نکردند.

به نوشته رسانه‌های اسرائیلی، این نامه که به‌رغم هشدار «ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش منتشر شده، دعوتی به سرپیچی از دستورات نظامی ندارد، اما حاوی انتقاد شدید از ادامه جنگ و انگیزه‌های پشت پرده آن است و از اسرائیلی‌ها خواسته شده که برای درخواست توقف جنگ به اقدام جدی روی آورند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha