مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران: کمبودی در تولید و عرضه مرغ ماه مبارک رمضان وجود ندارد
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گفت: طی ماه گذشته جوجه ریزی در واحدهای تولیدی به میزان کافی انجام شده است و در صورت تامین نهاده های طیور کمبودی برای تولید و عرضه مرغ در ماه مبارک رمضان وجود نخواهد داشت.
به گزارش حیات به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی، حسین مقدم نیا روز چهارشنبه با بیان این که، ماهانه 85 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای تولیدی انجام می شود، افزود: با توجه به افزایش مصرف گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان، میزان جوجه ریزی واحدهای تولیدی به بیش از 90 میلیون قطعه افزایش یافته است.وی اظهار داشت: هم اکنون دغدغه تولیدکنندگان مرغ گوشتی کشور تهیه و تامین نهاده های طیور است که در صورت تامین کنجاله سویای مورد نیاز واحدهای تولیدی، مشکلی در تولید مرغ گوشتی نخواهیم داشت.این مقام مسئول تاکید کرد: هم اکنون بخش عمده ای از کنجاله سویا به کشور وارد شده است، اما روند طولانی ترخیص این محصولات در گمرک تولیدکنندگان را در تامین نهاده های ارزان قیمت با مشکل مواجه کرده است.وی تصریح کرد: برای حفظ جوجه ریزی و تولید مرغ در ماه مبارک رمضان باید کنجاله سویا مورد نیاز واحدهای تولیدی در اختیارشان قرار گیرد تا لطمه ای به صنعت تولید مرغ گوشتی کشور وارد نشود.به گفته وی، هم اکنون بیش از یک میلیون و 700 هزار تن گوشت مرغ در 17 هزار و 500 واحد مرغداری گوشتی تولید و به بازار عرضه می شود.