کد خبر 298895
۱۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۰

ادارات سمنان روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل اعلام شد

ادارات سمنان روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل اعلام شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان گفت: روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ادارات و بانک‌های استان به‌منظور تسهیل حضور مردم در آیین بدرقه آقای شهید ایران، تعطیل اعلام می‌شود.رضا عبداله‌زاده روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به برگزاری آیین بدرقه و وداع با رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه ای(ره) در شهر قم و مشهد و به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای حضور پرشور مردم شریف استان سمنان در این مراسم و همچنین با توجه به گستردگی تردد زائران از محورهای مواصلاتی استان در روزهای آتی بین شهرهای قم و مشهد، تمام دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و موسسه‌های دولتی استان در روزهای سه‌شنبه ۱۶ و چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ تعطیل خواهد بود. وی افزود: خدمات ضروری و عمومی بدون وقفه ادامه دارد و واحدهای کشیک دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مراکز امدادی، درمانی، امنیتی و انتظامی و واحدهای عملیاتی خدمات‌رسان از این تعطیلی مستثنی است و طبق روال معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گزارش حیات، رضا عبداله‌زاده در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرد: با توجه به برگزاری آیین بدرقه و وداع با رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه ای(ره) در شهر قم و مشهد و به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای حضور پرشور مردم شریف استان سمنان در این مراسم و همچنین با توجه به گستردگی تردد زائران از محورهای مواصلاتی استان در روزهای آتی بین شهرهای قم و مشهد، تمام دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و موسسه‌های دولتی استان در روزهای سه‌شنبه ۱۶ و چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ تعطیل خواهد بود.

وی افزود: خدمات ضروری و عمومی بدون وقفه ادامه دارد و واحدهای کشیک دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مراکز امدادی، درمانی، امنیتی و انتظامی و واحدهای عملیاتی خدمات‌رسان از این تعطیلی مستثنی است و طبق روال معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha