کد خبر 294087
۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۹

مسکو: آمریکا در برابر ایران شکست خورد

مسکو: آمریکا در برابر ایران شکست خورد

معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه نفوذ آمریکا در جهان رو به کاهش است، گفت که این امر در ناتوانی واشنگتن از تحمیل شکست به تهران، مشهود است.

به گزارش حیات، «گئورگی بوریسنکو» معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) گفت که آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران شکست خورد.

بوریسنکو طی سخنرانی در ششمین انجمن بین‌المللی کارشناسان «روسیه-خاورمیانه»، توضیح داد: «نفوذ آمریکا به تدریج کاهش خواهد یافت و این در مناقشه با ایران مشهود است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره اظهار داشت: «آمریکا در تحمیل شکست به ایران ناموفق بود، و این به معنای شکست آنها (آمریکایی‌ها) است».

این دیپلمات آمریکایی همچنین افزود: «آمریکا با به راه انداختن جنگ علیه ایران، نه قدرت خود، بلکه ضعف خود را به جهانیان نشان داده است».

بوریسنکو در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: «روسیه به تلاش‌های خود برای اطمینان از پایان رنج لبنان از اقدامات تجاوزکارانه ادامه خواهد داد».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha