به گزارش حیات، دکترموسوی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثاگران روز یکشنبه مورخ 3 خردادماه در جلسه ای با دکتر انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: در همه عرصه ها شهدای معززی داریم که همواره به عنوان الگو و سرمشق ما قرار دارند و سازمان حفاظت محیط زیست نیز شهدای عزیزی دارد که لازم است خدمات ارزشمند و منش و سیره آنان به مردم شناسانده و روایت شود.
وی در ادامه گفت: حدود 300 تشکل ایثارگری در کشور وجود دارد که باید از ظرفیت های آنها جهت پیشبرد امور استفاده کرد و در این میان در سازمان حفاظت محیط زیست نیز ظرفیت های مردمی ارزنده ای وجود دارد که با استفاده از آنها می توان فعالیت های شاخص تری داشته باشیم.
دکتر موسوی بیان داشت: باید زمینههای همکاری مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان حفاظت محیط زیست بررسی شود تا همکارهای بیشتری تعریف و اجرا شود و از این موضوع استقبال می کنیم.
دکتر انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در جنگ تحمیلی رمضان گفت: ما در حوزه محیط زیست 154 شهید معظم داریم که از این تعداد ۵۲ شهید تاکنون شهادت شان احراز شده است.
شهدای عزیزی که جانشان را در مسیر حفاظت از طبیعت و سرزمین تقدیم کردند و جایگزین ندارند و از محیط بانان شایسته ما بودند.
وی ضمن تشکر از حمایت بنیاد شهید در احراز شهادت سه شهید محیطبان سازمان حفاظت محیط زیست در سال گذشته افزود: ما باید این طبیعت و سرزمین را حفاظت کنیم و به نسل آینده تحویل دهیم و در این مسیر نیازمند حمایت همه دستگاه ها هستیم. امیدوارم همکاری سازمان حفاظت محیط زیست با بنیاد شهید و امور ایثارگران بیش از پیش تقویت شود.
در ادامه هریک از اعضای جلسه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.
انتهای پیام/
نظر شما