کد خبر 292539
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۶

نامه ۱۵۰۰ دانشمند معترض

نامه ۱۵۰۰ دانشمند معترض

نزدیک به ۱۵۰۰ دانشمند بین‌المللی در اعتراض به حمله به زیرساخت‌های علمی ایران نامه نوشتند.

به گزارش حیات، جمعی از ایرانیان مقیم اسکاندیناوی با تهیه نامه‌ای سرگشاده، خواستار توقف هدف‌گیری تأسیسات و زیرساخت‌های علمی کشورمان شده‌اند. این نامه سرگشاده که تاکنون با استقبال گسترده جامعه علمی جهان روبه‌رو شده، نزدیک به ۱۵۰۰ امضا از چهره‌های برجسته دانشگاهی و پژوهشی از سراسر دنیا جمع‌آوری کرده است.

در میان امضاکنندگان، دو برنده جایزه نوبل از نروژ، یک فیزیکدان برجسته بریتانیایی و یکی از همکاران شهید دکتر علی‌محمدی، دانشمند هسته‌ای شهید کشورمان، به چشم می‌خورد.

هدف این اقدام، اعتراض به آسیب‌رسانی به مراکز علمی، دانشگاهی و پژوهشی ایران در پی تحولات امنیتی اخیر عنوان شده و طراحان آن تأکید دارند که جامعه بین‌المللی نباید در برابر تخریب زیرساخت‌های علمی یک کشور سکوت کند.

طراحان این کارزار پیشنهاد داده‌اند متن این نامه در مجامع رسمی بین‌المللی مانند یونسکو و نهادهای حقوق بشری مورد استناد قرار گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha