کد خبر 283063
۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹

اعلام برنامه‌های متنوع بنیاد شهید اصفهان برای گرامیداشت حماسه ۲۵ آبان

اعلام برنامه‌های متنوع بنیاد شهید اصفهان برای گرامیداشت حماسه ۲۵ آبان

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان از اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، ورزشی و زیارتی به مناسبت سالروز حماسه و ایثار مردم اصفهان در ۲۵ آبان خبر داد.

به گزارش حیات، مسعود نیک‌ بخت، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در گفت‌ وگویی ضمن تشریح برنامه‌های گرامیداشت سالروز حماسه و ایثار مردم اصفهان، اظهار کرد: این برنامه‌ها با هدف تکریم مقام شامخ شهدا و ایثارگران و همچنین آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت برنامه‌ریزی شده است.

وی در ادامه با اشاره به جزئیات برنامه‌ها افزود: اجرای محله‌ محور یادواره‌های شهدا با همکاری شهرداری اصفهان در پانزده منطقه شهر اصفهان، دیدار صمیمانه مسئولان از خانواده‌های معظم شهدای واقعه ۲۵ آبان و تشییع با شکوه شهدای گمنام از مهم‌ترین برنامه‌های این ایام است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان خاطرنشان کرد: صدا و سیمای مرکز اصفهان نیز با تولید و پخش برنامه‌های متنوع رادیویی و تلویزیونی، گام بلندی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برداشته است.

نیک‌ بخت با اشاره به برنامه‌های میدانی تصریح کرد: برگزاری سه شب برنامه با عنوان «گرامیداشت شهدا در گلستان شهدا» با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و میدانی با مشارکت سپاه و سایر نهادهای استان، فضایی معنوی و به یادماندنی برای مردم ایجاد خواهد کرد.

وی از برگزاری مراسم اختتامیه رویداد ملی «شهدا از نگاه نسل نو» خبر داد و افزود: این رویداد با هدف انتقال مفاهیم ناب ایثار و شهادت به نسل جوان و با مشارکت «خادمیاران گلستان شهدا» در سالن بزرگ همایش‌های بین‌المللی امام خامنه‌ای اصفهان برگزار می‌شود.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارزگران اصفهان به برنامه‌های ورزشی و اردویی نیز اشاره کرد و گفت: به منظور تجلیل از ایثارگران، مسابقات ورزشی ویژه همسران شهدا و جانبازان و همچنین جانبازان بانوی استان برگزار می‌شود. همچنین اردوهای زیارتی به مشهد مقدس ویژه ایثارگران و جانبازان بسیجی برنامه‌ریزی شده است.

نیک‌ بخت اضافه کرد: در عصر فناوری اطلاعات، تهیه و انتشار کلیپ‌های فرهنگی با موضوع گرامیداشت شهدای ۲۵ آبان در فضای مجازی، به‌ ویژه در سایت‌های ایثار و نوید شاهد، از برنامه‌های دیجیتال این ایام است.

وی در پایان تصریح کرد: برگزاری مسابقات «تدبر در قرآن» ویژه جامعه ایثارگران به مناسبت گرامیداشت ۲۵ آبان، از تاریخ دهم آبان لغایت سی‌امآبان، از دیگر برنامه‌هایی است که به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت و قطعاً در تعمیق معارف قرآنی در بین ایثارگران مؤثر خواهد بود. این برنامه‌ها با همکاری و مشارکت گسترده نهادهای مختلف استان از جمله شهرداری اصفهان، سپاه، صدا و سیما و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال اجراست.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha