کد خبر 271603
۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴

ترویج بی‌حیایی به اسم عمل‌های زیبایی

ترویج بی‌حیایی به اسم عمل‌های زیبایی

در برخی از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام به اسم تبلیغ عمل‌های جراحی زیبایی به ترویج بی‌حیایی و تن‌نمایی آشکار اقدام می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری حیات، عدم کنترل محسوس فضای مجازی سبب شده تا بسیاری از افراد به نام ایجاد کسب و کارهای مجازی و یا تبلیغ مشاغل خود در این فضا بسیاری از موارد خط قرمزهای اجتماعی را به راحتی رد بکنند. 

تولید محتواهای تبلیغاتی در فضای مجازی اشکالی ندارد اما برخی از مشاغل سعی می‌کنند با عادی جلوه دادن رفتارهای غیر شرعی کار خود را پیش ببرند. 

برخی از پزشکان زیبایی در این خصوص نه تنها دست به هنجارشکنی می‌زنند بلکه بعضی از موارد خصوصی را جلوی دوربین می‌آورند که این موضوع مروج بی‌حیایی و عادی جلوه دادن تن‌نمایی و بسیاری از موارد قبیحی است که در همه جای دنیا صورت خوشی ندارد. 

طی همین موضوع یکی از سردبیران فارس من در پویشی با طرح این سؤال که «چرا نظارتی بر محتوای غیراخلاقی و هنجارشکنانه پزشکان زیبایی وجود ندارد؟» عنوان کرد: «چرا در حالی که کوچک‌ترین انتقاد در فضای مجازی با برخورد سریع مواجه می‌شود، اما صفحات مروج فساد، بی‌بندوباری و هنجارشکنی آزادانه فعالیت می‌کنند!؟ آیا پلیس فتا و دستگاه‌های نظارتی نمی‌بینند که این پلتفرم به حیا و فرهنگ جامعه حمله کرده است!؟»

این پویش می‌افزاید: «چرا هیچ اقدام قاطعانه‌ای برای مقابله با این بی‌اخلاقی‌های آشکار انجام نمی‌شود!؟ آیا باید سکوت کنیم و شاهد نابودی ارزش‌های اجتماعی باشیم!؟ مردم صدای خود را بلند کنید. این پویش را به اشتراک بگذارید و از پلیس فتا، قوه قضاییه و نهادهای نظارتی بخواهید که با این هرج‌ومرج مجازی برخورد قاطعانه و بدون اغماض داشته باشند».

متأسفانه برخی از پزشکان زیبایی به اسم تبلیغات کار خود و نوع عملکردی که داشتند اقدام به ترویج بی‌حیایی می‌کنند و مثلاً یک جلسه خصوصی با مراجعه‌کننده بانوی خود که در آن فرد می‌خواهد عمل‌های پروتز زیبایی روی اعضای بدن خود انجام دهد را با مردم به اشتراک می‌گذارند. البته در این محتواها به قولی سعی شده که بدن بیمار به نمایش گذاشته نشود یا با یک پوشش نامناسب جلوی دوربین برای تبلیغ کار آن پزشک جلو دوربین ظاهر شود اما همه این موارد مروج بی‌حیایی است که مورد انتقاد کاربران فضای مجازی نیز قرار گرفته و مردم با زبان‌های مختلف از جمله طنز و گلایه‌های تند نسبت به این بی‌حیایی‌ها جلوی دوربین به اسم کارهای زیبایی بسیار گلایه‌مند هستند. 
وضعیت بد و نامناسبی که در این به اصطلاح تبلیغات‌ پزشکان زیبایی حاکم است از چند منظر قابل انتقاد است. متأسفانه بعضاً در این تبلیغات‌ تصاویر بدن عریان و نیمه‌عریان افراد خصوصاً زنان به نوعی به نمایش در می‌آیند و حتی دیده می‌شود که افراد حتی در فضای اتاق عمل نیز برای اینکه این تبلیغات را به قول خود باورپذیرتر و واقعی‌تر جلوه دهند ‌می‌روند و از بیماری که چهره وی نیز مشخص است می‌خواهند که نظرش را درباره عمل بدهند. 
در انتها نیز همواره مشتری از این عمل زیبایی به هر نحوی رضایت خاطر دارد و احساس زیبایی می‌کند و این حس را برای دختران و زنان دیگر به وجود می‌آورد که برای اینکه زیبا شوند باید خود را به دست تیغ جراحی بسپارند.
سؤال اینجاست که قوانین در این خصوص چه می‌گوید؟ افرادی که به کلینیک‌های زیبایی مراجعه می‌کنند تا چه حد حریم خصوصی دارند. 
متاسفانه اگر این افراد نیز از حضور این چنینی جلوی دوربین رضایت داشته باشند به طور عمومی با این تبلیغات‌ حریم خصوصی جامعه به هم می‌ریزد و جا به جا می‌شود. 
این در حالی است که بسیاری مطرح می‌کنند که تبیلغات در خصوص خدمات پزشکی نباید انجام شود و تنها در این حوزه اطلاع‌رسانی باید صورت گیرد اما چیزی که در این ویدیوهای گاهاً به طور مشمئزکننده منتشر و پخش می‌شود چیزی فراتر از یک تبلیغ معمولی است و گاهاً یک کار سیاه و تبلیغات عریان به نمایش گذاشته می‌شود که بی‌حیایی را منتشر می کند.
همچنین اگر هم فرد مراجعه‌کننده مثلاً خارج از کادر دوربین است اما صدا و اینکه در باره اعضای بدن خصوصاً موارد حساس و غیرشرعی بانوان صحبت به عمل می‌آید خود عفت عمومی را خدشه‌دار می‌کند! 
با این حال این موارد باید در فضای مجازی به شدت مورد کنترل قرار گیرند و با افرادی که به نام پزشک دست به این تبلیغات‌ که مروج بی‌حیایی است دست می‌زنند، برخورد جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha