کد خبر 268955
۱۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

نقلی از مادر شهید حسین معزغلامی؛

انگشتری که از شهید به رهبری هدیه شد، دوباره به مادر شهید رسید

انگشتری که از شهید به رهبری هدیه شد، دوباره به مادر شهید رسید

مدتی پیش که خدمت حضرت آقا رسیدم، انگشتر را با خودم بردم. خوابم را برای ایشان تعریف کردم و انگشتری را تقدیم کردم، حضرت آقا هم انگشتر را به دست کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی حیات؛ مادر شهید حسین معز غلامی نقل می کند: حسین آقا یه انگشتری فیروزه داشت که با مرحوم پدرش مشترکا استفاده می‌کردند و گاهی حاج آقا به اصرار حسین آن را می‌انداختند. سه چهار سال پیش من یک شب خواب دیدم که آقا (آیت‌الله خامنه ای) برای ناهار تشریف آوردن منزل ما و در کنار هم غذا خوردیم. بعد از  سرو غذا من آن انگشتر فیروزه را آوردم و تقدیم آقا کردم. بعد از بیدار شدن، آنچه در عالم رویا دیده بودم را خدمت پدر مرحوم‌شان نقل کردم. 

 انگشتری که از شهید به رهبری هدیه شد، دوباره به مادر شهید حسین معزغلامی رسید

ایشان گفتند که «ان‌شاء الله همین هم میشه» و انگشتری را خدمت ایشان تقدیم می‌کنید. مدتی پیش که خدمت حضرت آقا رسیدم، انگشتر را با خودم بردم. خوابم را برای ایشان تعریف کردم و انگشتری را تقدیم کردم.حضرت آقا هم انگشتر را به دست کردند و فرمودند «شما این رو به من هدیه کردید خیلی هم ممنون؛ اما من این را برمی‌گردانم به شما. یادگار شهید هست. اینها باید حفظ و نگهداری شود.»

 انگشتری که از شهید به رهبری هدیه شد، دوباره به مادر شهید حسین معزغلامی رسید

 عرض کردم که حسین آقا انگشترهای زیادی داشتند و همه را هم نگه داشتم و روی وسایل شهید خیلی حساسم، این یکی را شما بپذیرید. حضرت آقا فرمودند: «نه؛ ببرید و این رو قاب کنید. یادگاری‌های شهید را به بهترین شکل نگه‌داری کنید.» انگشتر دوباره به خانه و به جای ویژه خودش در قاب انگشترهای یادگار پسرم برگشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha