کد خبر 267600
۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۱

مصرف قره قروت، سدی برابر ابتلا به سرطان روده بزرگ

مصرف قره قروت، سدی برابر ابتلا به سرطان روده بزرگ

یک متخصص تغذیه اعلام کرد که مصرف قره قروت، تقویت کننده سیستم ایمنی و سدی برابر ابتلا به سرطان روده بزرگ است.

عطیه مرشدی، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: یکی از توصیه متخصصان تغذیه مصرف کافی ویتامین دی برای بهبود کارکرد اعضای مختلف بدن است.

وی افزود: یررسی خها نشان می‌دهد که قره‌قوروت حاوی ویتامین D بوده لذا سبب جذب کلسیم می‌شود و از ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: متخصصان بر این باور هستند که مصرف قره قروت دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری‌های عفونی و آنفولانزا جلوگیری می‌کند. 

مرشدی همچنین گفت: کسانی که دارای مشکل لاغری هستند برای چاق شدن می‌توانند قره‌قروت مصرف کنند و به طور کلی می‌توان گفت کالری آن همچون نان بوده و سبب چاق شدن می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha