کد خبر 265215
۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰

رییس مجلس شورای اسلامی در یادواره شهید طوسی: 

مجالس شهدا انسان را از غفلت دور میکند 

مجالس شهدا انسان را از غفلت دور میکند 

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مجالس مربوط به شهدا هرگز تکراری نیست؛ بلکه برای یکایک ما نیاز است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی حیات؛ آیین یادواره شهید رشید اسلام؛ شهید محمد حسن طوسی ملقب به «نابغه فاو» عصر امروز با حضور آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و جمعی از خانواده معظم شهدای مازندران در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد. 

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: امروز حضور در جمع خانواده های معظم شهدا، رزمندگان، ایثارگران و آزادگان برای من توفیقی است. شهید طوسی بدون شک از چهره های برجسته دوران دفاع مقدس و شهیدی ملی و اثرگزار است. 

وی با اشاره به اهمیت برپایی مجلس یاد و نام شهدا ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری به این مجالس نیازمند هستیم و مجالس مربوط به شهدا هرگز تکراری نیست؛ بلکه برای یکایک ما نیاز است. در واقع ما را از یک غفلت دور نگاه میدارد. غفلت یکی از خسارت‌های بزرگ زندگی بشری است. به ویژه در جامعه انقلابی ما غفلت خطری جدی برای ما است. غافل کسی است که در برابر دیدگان و ذهنش یکسری از موضوعات مهم را می بیند؛ ولی سرگرم روزمرگی است. گاهی اصلا به موضوعات سرنوشت ساز توجه نمی‌کنیم و به موضوعات کوچک و کم اهمیت میپردازیم. 

محمد باقر قالیباف گفت: انسان باید همیشه به خودش تلنگر بزند که از کجا آمده و به کجا می‌رود. در فرهنگ قرآنی ما آمده است که اهل غفلت و آنانی که به یاد خدا نیستند، هم زندگی سخت و هم معیشت تنگی در همه دنیا داشته و در آخرت نیز به مراتب زندگی سخت تری از این دنیا خواهند داشت. نشانه های غفلت اشتباهات تکراری که در زندگی انسان رخ میدهد.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: پند نگرفتن از گذشته از نشانه های غفلت است و اینها نشانه های یک انسان غافل است. بدون شک مظاهر دنیا باعث غفلت میشود.‌ یکی از موضوعات مهم سطحی نگری به دین و مظاهر دینی است که باعث غفلت میشود.  درمان این غفلت و انسان غافل، ذکر و یاد خدا و قیامت است.

قالیباف افزود: شهدا بدون هیچ شرطی با جان خود در میدان جنگ حضور یافتند و یک نمونه آن خانواده شهید طوسی است. پدر ایشان نیز از رزمنده های مخلص است. امروز سه شهید این خانواده در مقابل چشمان ماست. من افتخار داشتم که در دوران دفاع مقدس هم رزم عزیزان مازندرانی باشم و دورانی خدمتگزار لشکر ۲۵ بودم. در واقع باید گفت که این استان در هیچ مقطع تاریخی برای کشور کم نذاشت. نمونه آن شهدای عزیزی مانند شهید طوسی، شهید بصیر، شهید شیرودی، شهید کشوری و... است. 

وی افزود: مردم مازندران همانگونه که در تاریخ تشیع افتخار آفرین بودن در انقلاب، پیرزوی انقلاب و در حوادث جنگ نیز  افتخارافرین بودند. جوانان امروز به دلیل فرهنگ ایثار و شهادت بهتر از دوران دفاع مقدس، در مقابل دشمن شجاعت تر، مظلوم تر و غریبانه تر ایستادند. آرمان علی وردی عزیز نیز از فرزندان خطه مازندران است. سر تعظیم جلوی خانواده شهدای مازندران فرود می آورم و همیشه با سلام و تشیع گام برداشته و حرکت کردید. شهید طوسی خلاقانه در مقابل دشمن ایستاد. یکی از کارهایی  که همه مکلف به انجام آن هستیم این است که از دوران دفاع مقدس پند بگیریم و بدانیم خدای دفاع مقدس خدای اقتصاد، و خدای فرهنگ و .. است. اگر جایی هم حس ناموفقی داریم ریشه در تکرار اشتباهات ما است. تردید نکنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha