کد خبر 265015
۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸

در گفتگو با «حیات» مطرح شد:

تشریح آخرین جزئیات یادواره شهید ِ«نابغه فاو»/ساخت فیلم سینمایی «قانون جنگل» درباره شهید محمد حسن طوسی + فیلم

تشریح آخرین جزئیات یادواره شهید ِ«نابغه فاو»/ساخت فیلم سینمایی «قانون جنگل» درباره شهید محمد حسن طوسی + فیلم

رئیس اندیشگاه عالی تجربه نگاری انقلاب اسلامی گفت: یادواره ملی شهید محمدحسن طوسی در روز 5 شنبه 18 مردادماه از ساعت 16 تا 19 در سالن همایشهای برج میلاد با حضور مدعوین برگزار می شود.

سردار احمد نوریان رئیس اندیشگاه عالی تجربه نگاری انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی حیات؛ گفت: یادواره ملی شهید محمدحسن طوسی در روز 5 شنبه 18 مردادماه از ساعت 16 تا 19 در سالن همایشهای برج میلاد با حضور مدعوین برگزار می شود.

وی ادامه داد: بخشی از مدعوین خانواده شهدای اطلاعات‌عملیات استان مازندران، گیلان و گلستان هستند و از نظر ما میزبان اصلی خانواده شهدا هستند.چون این مراسم با سالروز شهادت شهدای مدافع حرم تلاقی یافته، یاد دو شهید مدافع حرم و یک شهید امنیت استان مازندران گرامی داشته خواهد شد.

سردار نوریان افزود: از سوی ستاد کل نیروهای مسلح 20 شهید ملی اطلاعات عملیات کشور معرفی شد و شهید محمدحسن طوسی نیز یکی از آن 20 نفر است، در این یادواره از 8 شهید به صورت سمبلیک تقدیر می شود.

وی اظهار کرد: شهید محمد حسن طوسی در 29 سالگی به شهادت رسیده است؛ همه عمر مفیدیشان را در راه انقلاب و کشور صرف کردند و از این جهت برای نسل جوان الگو است؛ ما نیز متعهد هستیم تا جایی که می شود از جوانب مختلف به شخصیت این شهید بپردازیم.

رئیس اندیشگاه عالی تجربه نگاری انقلاب اسلامی با بیان اینکه در مستند نابغه فاو برخی از اطلاعاتی که در دفاع مقدس و در عملیات والفجر 8 اتفاق افتاده را در اختیار فیلمسازان قرار داده تا بخشی از جنگ را روایت کنند، گفت: فیلم سینمایی «قانون جنگل» به همکاری روایت فتح در باره این شهید ساخته می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha