کد خبر 261449
۲۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳

با اعلام فرمانده انتظامی مهاباد:

۱۷ تُن چوب قاچاق در مهاباد کشف شد

۱۷ تُن چوب قاچاق در مهاباد کشف شد

  فرمانده انتظامی مهاباد گفت: ماموران ایستگاه بازرسی دارلک این انتظامی با کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه تریلی به ظن حمل چوب قاچاق مشکوک و آن را متوقف کردند.

به گزارش گروه استانی حیات؛ سرهنگ یوسف اشرفی فرمانده انتظامی مهاباد افزود: در بازرسی از این تریلی، ۱۷ تن چوب به صورت قاچاق و بدون هرگونه مجوز قانونی که ارزش آن برابر نظرکارشناسان یک میلیارد ریال برآورد شده است، کشف شد.

وی اضافه کرد: در این خصوص ضمن ضبط این مقدار چوب قاچاق، یک دستگاه تریلی توقیف و یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضایی شد.

فرمانده انتظامی مهاباد از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات وابسته، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

سرهنگ اشرفی با اشاره به اینکه قطع درختان به تاراج بردن منابع ملی بوده و خسارت زیست محیطی زیادی در پی دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت غیر قانونی قاچاقچیان چوب و محصولات وابسته به منابع ملی مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

هفته قبل تیز ماموران انتظامی دارلک مهاباد یک محموله ۱۲ تُنی چوب قاچاق را از دستگاه تریلی کشف و ضبط کرده بودند.

مهاباد در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha