کد خبر 261332
۲۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴

استفاده از نمک‌های یُددار و روغن‌های ترانس پائین در تهیه نذورات

استفاده از نمک‌های یُددار و روغن‌های ترانس پائین در تهیه نذورات

رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت، از افزایش احتمال بیماری های منتقله از آب و غذا در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، مجید تاجیک، رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت، با تاکید بر ضرورت رعایت موازین بهداشتی در فرایند تهیه و توزیع نذورات، گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی باعث افزایش احتمال بروز بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا می‌شود که با رعایت نکاتی ساده می‌توان از بروز مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه پخت و پز مواد غذایی حتماً باید در مکان‌های واجد شرایط بهداشتی انجام شود، افزود: تمام افراد دخیل در فرایند تهیه و توزیع غذا، نوشیدنی و چای باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند و هنگام ارائه خدمت، بهداشت فردی را رعایت کنند.

رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت با اشاره به اهمیت سلامت مواد خام مصرفی گفت: مواد خام مصرفی برای تهیه مواد غذایی باید سالم و بهداشتی باشند بنابراین توصیه می‌شود از مواد غذایی بسته بندی شده مورد تأیید وزارت بهداشت استفاده شود. ضمن اینکه استفاده از نمک و روغن مناسب در تهیه غذاهای نذری از دیگر الزامات گفته شده توسط این کارشناس بهداشت بود.

بنا به توصیه وی، برای طبح غذاهای نذری باید از نمک‌های بسته‌بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت سازمان غذا و دارو استفاده کرد. روغن‌های مصرفی نیز باید دارای مجوز ساخت سازمان غذا و دارو با میزان ترانس پایین باشند.

تاجیک استفاده از ظروف مناسب در هنگام طبخ غذاها را ضروری برشمرد و یادآور شد: پس از هر بار طبخ، ظروف و تجهیزات مورد استفاده باید به نحو مطلوب شست‌وشو شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha