کد خبر 261319
۲۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶

رژیم غذایی مدیترانه‌ای شانس بقا را بعد از سرطان افزایش می‌دهد

رژیم غذایی مدیترانه‌ای شانس بقا را بعد از سرطان افزایش می‌دهد

یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه‌ای می تواند به بازماندگان سرطان کمک کند تا سلامت قلب خود را حفظ کنند و عمر طولانی تری داشته باشند.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، محققان گزارش دادند بیماران سرطانی که الگوهای غذایی آنها به رژیم غذایی مدیترانه ای نزدیک بود، عمر طولانی‌تری داشتند و خطر مرگ ناشی از قلب در آنها کاهش یافت.

به طور خاص، محققان دریافتند، بیماران سرطانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می‌کنند، ۳۲ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودرس و ۶۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار دارند.

به گفته محققان، رژیم غذایی مدیترانه ای بر مصرف مقدار زیاد میوه و سبزیجات تازه، غلات کامل، دانه‌ها، آجیل، حبوبات و روغن زیتون تمرکز دارد.

ماهی و غذاهای دریایی باید حداقل دو بار در هفته مصرف شوند و لبنیات و پروتئین‌های بدون چربی باید روزانه در وعده‌های کوچک‌تر مصرف شوند. رژیم غذایی مصرف حداقل گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده و حذف نوشیدنی‌های شیرین را تشویق می‌کند.

رژیم مدیترانه ای بیشتر از غذاهایی مانند میوه، سبزیجات و روغن زیتون تشکیل شده است که منابع طبیعی ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که می‌تواند مزیت مشاهده شده از نظر مرگ و میر نه تنها در اثر سرطان، بلکه همچنین از بیماری‌های قلبی عروقی را توضیح دهد.

منبع: مدیسین

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha