عطیه مرشدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: هر چه چای مصرفی پررنگتر یا به اصطلاح غلیظتر باشد، میزان کافئین دریافتی در بدن بیشتر میشود.
وی افزود: کافئین ادرار آور است و نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه میکند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: کافئین موجب افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود. نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد میشود.
مرشدی همچنین گفت: کافئین با جذب آهن غذا تداخل دارد. چای مصرفی هرچه پررنگتر باشد، شدت این تداخل بیشتر میشود.
نظر شما