عطیه مرشدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در افرادی که بعد از ساعت ۹ صبح، صبحانه میخورند، در مقایسه با افرادی که قبل از این ساعت، صبحانه میخورند ۵۹ درصد بیشتر است.
وی بیان کرد: دیابت نوع ۲، زمانی رخ میدهد که بدن در نحوه تنظیم استفاده از قند به عنوان سوخت، دچار اختلال میشود. عوامل بسیاری از جمله اضافه وزن، عدم تحرک، سیگار کشیدن و رژیم غذایی ناسالم در خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ دخیل هستند.
این متخصص تغذیه همچنین تاکید کرد: خوردن صبحانه برای بروز پیشگیری از چاقی و اضافه وزن موثر است و حذف این وعده غذایی به دلیل رژیم کاملا اشتباه است.
 
             
             
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        
نظر شما