کد خبر 154867
۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۳

تاثیر غذای چرب روی احساس درد

تاثیر غذای چرب روی احساس درد

یک مطالعه جدید نشان داده افرادی که رژیم غذایی پرچرب دارند، درد بیشتری را تجربه می کنند.

به گزارش گروه سلامت حیات؛ رژیم غذایی به حداقل مقداری چربی نیاز دارد تا باعث عملکرد بهینه بدن شود. لیپیدها به بدن اجازه می‌دهند انرژی را ذخیره و به محافظت از ساختار سلولی کمک کند. با‌این‌حال، مصرف بیش از حد چربی اشباع‌شده می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.محققان دانشگاه تگزاس این مطالعه را روی گروه‌هایی از موش‌ها انجام دادند که با رژیم‌های مختلف تغذیه می‌شدند. آن‌ها به برخی از موش‌ها رژیم غذایی استاندارد دادند، در حالی‌که برخی دیگر رژیم غذایی پرچرب را طی 8 هفته دریافت کردند. در این بازه زمانی، موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب دریافت کردند، پاسخ مکانیکی بسیار بالاتری داشتند.این مطالعه نشان می‌دهد که شما برای احساس درد نیازی به بیماری یا آسیب ندارید، بلکه خوردن یک رژیم غذایی پرچرب حتی برای مدت کوتاه کافی است.
 رژیم‌های غذایی امروزه سرشار از چربی‌ها هستند؛ به‌ویژه چربی‌های اشباع‌ که ثابت شده عامل چاقی همه‌گیر، دیابت و شرایط مرتبط با آن هستند. افرادی که چربی‌های اشباع‌شده زیادی  مصرف می‌کنند، مانند کره، پنیر و گوشت قرمز، مقادیر زیادی اسیدهای چرب آزاد در جریان خون شان در گردش است که به نوبه خود باعث التهاب سیستمیک می‌شود.
به‌عنوان یک قاعده کلی برای مصرف چربی، دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها، توصیه می‌کند که کمتر از 10 درصد کالری دریافتی باید از چربی‌های اشباع باشد.

برچسب‌ها