کد خبر 154301
۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷

سیلوا: از هیچ تیمی نمی‌ترسیم

سیلوا: از هیچ تیمی نمی‌ترسیم

کاپیتان تیم ملی برزیل از تلاش این تیم برای کسب عنوان قهرمانی جام جهانی صحبت کرد.

به گزارش گروه ورزشی حیات؛ تیم ملی فوتبال برزیل به عنوان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی جام جهانی 2022 قطر به مرحله یک چهارم نهایی راه یافته و قرار است در این مرحله باید به فکر تقابل با کرواسی باشد و برای صعود به جمع چهار تیم پایانی مسابقات نیازمند عبور از نایب قهرمان دوره گذشته مسابقات است.

تیاگو سیلوا، مدافع با تجربه و کاپیتان تیم ملی برزیل در خصوص برتری پرگل مقابل کره جنوبی گفت: در جام جهانی هیچ بازی آسان نیست. ما برابر کره جنوبی با نتیجه 4 بر یک به پیروزی دست پیدا کردیم اما اصلا پیروزی آسانی نبود.

وی در مورد احتمال تقابل با آرژانتین در نیمه نهایی افزود: بسیار از رویارویی ما با آرژانتین در فینال سخن به میان می‌آورند اما ما اصلا به این بازی فکر نمی‌کنیم. فعلا تنها به رویارویی با کرواسی فکر می‌کنیم. ما به همه تیم‌ها احترام می‌گذاریم اما باید بگویم که از هیچ تیمی نمی‌ترسیم. ما شجاعت کافی برای رویارویی با هر تیمی را داریم.

کاپیتان برزیل در مورد وضعیت نیمار هم گفت: نیمار در هفته‌ای که نتوانست به میدان رود بسیار اذیت شد. خوشبختانه او به شرایط بازی رسید. نیمار بازیکنی است که برزیل به او نیاز  دارد.

برچسب‌ها