کد خبر 145112
۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵

زنگ مهر و مقاومت در مدارس شاهد آذربایجان‌شرقی نواخته شد

زنگ مهر و مقاومت در مدارس شاهد آذربایجان‌شرقی نواخته شد

حیات: همزمان با نخستین روز مهر ماه و هفته دفاع مقدس، زنگ مهر و ایثار و مقاومت با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در مدرسه شاهد شهید «علی هادی» تبریز نواخته شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات، در نخستین روز سال تحصیلی جدید، با حضور عباس پورحسن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در مدرسه شاهد شهید «علی هادی» تبریز، زنگ «مهر و مقاومت» به دستان جانباز معزز 70 درصد به صدا درآمد.
پورحسن در این مراسم از دانش‌آموزان به‌ عنوان آینده‌سازان ایران اسلامی خواست در درس و تحصیل همواره جدی و کوشا باشند و خدامحوری و خداباوری را سرلوحه زندگی و درس خود قرار دهند.
وی با اشاره به تقارن ماه مهر با هفته دفاع مقدس و نواخته شدن زنگ مهر و مقاومت در مدارس سراسر استان و گرامیداشت این ایام و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانش آموزان خاطرنشان کرد: هر زنگ مدرسه طنین نوای تداوم انقلاب است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس ثبت‌ شده در تاریخ این مرز و بوم، یادآور حماسه ملت ایران در دستیابی به خواسته‌های به‌ حق، عدالت، برابری و برادری است اظهار داشت: دوران دفاع مقدس با اراده و ایمان مثال‌زدنی مردم ایران موجب عزت، عظمت و شکوه انقلاب اسلامی در جهان شد و بخش مهمی از این عزت و عظمت مدیون دانش‌آموزان آن دوران است که از پشت همین صندلی‌های درس خود را به جبهه‌ها رساندند و با جان خویش در برابر دشمن ایستادند.
وی افزود: اگر دفاع جانانه و حضور همه اقشار از جمله دانش‌آموزان در طول هشت سال جنگ تحمیلی نبود، وضعیت امروز کشور معلوم نبود و بی‌تردید همین ایستادگی و مقاومت بود که باعث شد دشمن نتواند یک وجب از خاک کشورمان را تصرف کند. فرهنگیان، معلمان و دانش‌آموزان مانند دیگر قشرهای ملت ما در دفاع مقدس نقش‌آفرینی کرده‌اند و در حماسه‌های جاویدان ملت ایران شریک‌ هستند.
پورحسن با اشاره به بمباران مدارس در دوران دفاع مقدس به‌ عنوان نماد ننگ استکبار جهانی، گفت: بمباران مدارس از اقدامات دشمن بعث در دفاع مقدس بود تا مقاومت و توانمندی مردم را بشکنند چراکه توان رویارویی با رزمندگان را نداشتند. تاریخ گویای حضور پرشور آنان در عرصه‌ها و صحنه‌های حساس انقلاب اسلامی است.
مدیرکل بنیاد استان بیان کرد: تقدیم بیش از ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و هزاران جانباز و آزاده در طول دوران جنگ تحمیلی تنها بخشی از افتخارآفرینی نوجوانان در برگ‌های زرین تاریخ انقلاب اسلامی است.
وی افزود: همه بر این باور اذعان داریم که مدرسه در شکل‌گیری فرهنگ و انتقال میراث فرهنگی و مذهبی نقش سازنده‌ای دارد، چراکه مبدأ و مبدع تحول و فرهنگ‌سازی است و وظیفه سنگین حراست از انقلاب اسلامی را بر عهده دارد. اکنون باید با ترویج آموزه‌های دفاع مقدس در بین جوانان و نوجوانان نسل‌های بعدی را با فرهنگ از خود گذشتگی و ایثار نسل‌ انقلاب آشنا سازیم.
پورحسن تصریح کرد: دانش آموزان عزیز باید با مطالعه دقیق تاریخ کشور و دفاع مقدس با واقعیت‌های آن دوران بیش‌ازپیش آشنا شوند و جوانان و شهدای آن زمان را الگوی خود قرار دهند، چراکه تاریخ بزرگ‌ترین معلم انسان‌ها است.
مدیرکل بنیاد استان خاطرنشان کرد: هرساله دو زنگ ملی، زنگ «مقاومت و ایثار» به مناسبت هفته دفاع مقدس و زنگ «انقلاب» ویژه دهه فجر در مدارس نواخته می‌شود. زنگ انقلاب و ایثار تداعی همبستگی، ایثار، شجاعت و جانبازی ملت ایران در 40 سال انقلاب است. همبستگی ملت ایران زمینه استقرار نظام اسلامی را فراهم کرد و استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ثمره همین همبستگی، آزادی و آگاهی ملت ایران بود.
وی افزود: نواخته شدن زنگ انقلاب و ایثار، تجدید میثاق نسل جوان و آینده‌ساز ایران با آرمان‌های نظام انقلاب اسلامی است تا به جهانیان ثابت کنیم همچنان همانند مردم دهه 50 پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم و راه امام و شهدا را ادامه خواهیم داد.
گفتنی است، قرائت پیام نماینده ولی‌فقیه، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین قرائت پیام وزیر آموزش‌ و پرورش به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، روایتگری خاطرات دوران دفاع مقدس، تجلیل از جانبازان و ایثارگران ازجمله برنامه‌های دیگر این مراسم بود.

برچسب‌ها