مدیر عامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران به حریق شب گذشته باغ قلهک اشاره کرد و گفت: مسئولان سفارت از ورود آتشنشانان جلوگیری کردند.به گزارش حیات ، سید رضا خوشزاد افزود: شب گذشته شهروندان به سامانه ۱۲۵ از وقوع حریق در باغ قلهک خبر دادند.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: بلافاصله مأموران ۲ ایستگاه آتشنشانی شهرداری تهران به محل حادثه اعزام شد ولی مسئولان سفارت اجازه ورود به آنها را ندادند.
خوشزاد اضافه کرد: دودی که در محل ایجاد شده بود احتمالا ناشی از سوزاندن دوباره درختان بوده است.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران یادآور شد: ایستگاه اطراف باغ قلهک در حالت آماده باش کامل هستند.
باغ قلهک در دست سفارت انگلیس است و چندی پیش بیش از 310 اصله درخت تنومند را انگلیسی ها در این باغ قطع و سوزاندند و دوباره دیشب نیز در این باغ آنشسوزی مشاهده شده است.
در پی این کار شهردار تهران اقدام به شکایت از انگلیسی ها کرد و پرونده به دستگاه قضایی ارسال شده است.انتهای پیام