به گزارش حیات به نقل از انگجت، مستندات پشتیبانی گوگل نشان میدهد که این شرکت هنگام راهاندازی دستگاه، شماره تلفن را تأیید و به تمام حسابهای گوگل موجود روی گوشی متصل میکند. این فرایند حسابهایی را که در آینده به دستگاه اضافه میشوند نیز شامل میشود.گوشیهای اندرویدی بیش از یک سال است که شماره تلفن سیمکارت را بهصورت خودکار به تمام حسابهای گوگل واردشده روی دستگاه اضافه میکنند؛ قابلیتی که میتواند حسابهای شخصی، کاری و حسابهای ثانویه را بدون درخواست تأیید جداگانه از کاربر دربر بگیرد. گوگل اعلام کرده است که تأیید شماره تلفن به قابلیتهایی مانند بازیابی حساب و پیامرسانی پیشرفته (آرسیاس) کمک میکند؛ بااینحال، توضیح نداده است که چرا این شماره باید به تمام حسابهای فعال روی یک دستگاه متصل شود.بررسیهای اندروید اتوریتی نشان میدهد که مستندات گوگل بین اوت و اکتبر ۲۰۲۵ (مرداد تا مهر ۱۴۰۴) تغییر کردهاند تا فعالبودن پیشفرض این قابلیت را منعکس کنند. همچنین، سابقه تغییرات سرویسهای گوگلپلی در ۸ سپتامبر ۲۰۲۵ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) به اجرای خودکار تأیید شماره تلفن هنگام راهاندازی دستگاه اشاره دارد.این قابلیت تنها به شماره فعلی محدود نیست؛ با تغییر سیمکارت، شماره جدید نیز ممکن است به تمام حسابهای گوگل واردشده روی گوشی اضافه شود. گوگل و اپراتور تلفن همراه همچنین ممکن است شماره را بهصورت دورهای دوباره تأیید کنند؛ فرایندی که احتمال دارد هزینههایی برای کاربر داشته باشد.
کاربران برای بررسی این قابلیت میتوانند در تنظیمات گوشی اندرویدی وارد بخش گوگل، سپس «همه سرویسها» و بخش «حریم خصوصی و امنیت» شوند و گزینه «تأیید خودکار شماره تلفن» را بررسی کنند. خاموشکردن این گزینه از اتصالهای آینده جلوگیری میکند، اما برای حذف شمارههایی که قبلاً به حسابها اضافه شدهاند، باید اطلاعات هر حساب جداگانه بررسی و شماره تلفن از آن حذف شود.
انتهای پیام//
نظر شما