کد خبر 310979
۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۵

اجرای ۱۹ هزار مترمربع آسفالت‌ریزی و ۷ کیلومتر ساماندهی آب‌های سطحی در منطقه ۸

اجرای ۱۹ هزار مترمربع آسفالت‌ریزی و ۷ کیلومتر ساماندهی آب‌های سطحی در منطقه ۸

شهرداری منطقه ۸ در نیمه نخست سال ۱۴۰۵، با اجرای بیش از ۱۹ هزار مترمربع آسفالت‌ریزی، بیش از ۷ کیلومتر عملیات جمع‌آوری آب‌های سطحی و هزار و ۶۲۰ مترمربع پیاده‌روسازی، اقدامات عمرانی متعددی را برای بهسازی معابر و ارتقای کیفیت خدمات شهری به اجرا رساند.

به گزارش حیات، فاطمه تنهایی شهردار منطقه با اشاره به اقدامات عمرانی انجام‌شده در شش‌ماهه نخست سال جاری اظهار کرد: در این مدت، ۲ هزار و ۶۷۳ تن آسفالت برای بهسازی معابر منطقه مصرف شد که شامل ۱۷۸ تن آسفالت مکانیزه در یک معبر، ۶۴۷ تن آسفالت نیمه‌مکانیزه در چهار معبر، هزار و ۴۹۸ تن آسفالت دستی در ۲۷ معبر و ۳۵۰ تن آسفالت برای لکه‌گیری هندسی در هزار و ۵۱۰ نقطه بوده است.

وی افزود: در بخش پیاده‌روسازی نیز هزار و ۶۲۰ مترمربع عملیات در چهار معبر اجرا شد. همچنین عملیات مناسب‌سازی در شش محور به طول اعلام‌شده ۱۴ هزار و ۵۰ متر در دستور کار قرار گرفت و مناسب‌سازی ساختمان‌های شهرداری نواحی یک و دو و بوستان‌های مرمر و معلم نیز در حال اجراست.

تنهایی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی بیان کرد: در نیمه نخست سال جاری، در مجموع ۷ هزار و ۸۸۵ متر طول عملیات مرتبط با هدایت و جمع‌آوری آب‌های سطحی در ۴۷ معبر منطقه اجرا شد.

شهردار منطقه ۸ ادامه داد: این اقدامات شامل ۵۰۰ متر لوله‌گذاری در دو معبر، تبدیل ۳ هزار و ۹۹۵ متر طول آبروهای روباز به کانیو در ۱۵ معبر و اجرای ۳ هزار و ۳۹۰ متر طول کانیو کناری، جدول نیم‌روسی و جدول تک‌لبه در ۳۰ معبر بوده است.

وی در پایان، بهسازی معابر، تسهیل تردد شهروندان، ارتقای کیفیت فضاهای شهری و بهبود عملکرد شبکه هدایت آب‌های سطحی را از اهداف این اقدامات عمرانی برشمرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha