کد خبر 309434
۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۱

خدمات بهزیستی به ۲۵۳ هزار فرد ناشنوا

خدمات بهزیستی به ۲۵۳ هزار فرد ناشنوا

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور گفت:‌ این سازمان به ۲۵۳ هزار فرد ناشنوا در بیش از ۲۵ حوزه خدمات ارائه می‌دهد و ارائه خدمات در همه این حوزه‌ها، از نظر کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته است.

به گزارش حیات، آرزو ذکایی‌فر روز یکشنبه در گفت‌وگو با  ایرنا افزود: سال گذشته چهار هزار فرصت شغلی ایجاد شده در این سازمان فقط مربوط به گروه ناشنوایان بوده است و در مواردی که کارفرما فرد دارای ناشنوایی را استخدام می‌کند، متناسب با میزان ناشنوایی، بین ۳۰ تا ۵۰ درصد دستمزد فرد به عنوان حمایت به کارفرما پرداخت می‌شود.

وی با تشریح حمایت‌های این سازمان از کارفرمایان استخدام‌کننده افراد ناشنوا اظهار کرد: هفت هزار و 145 نفر از دانش آموزان و دانشجویان دارای ناشنوایی و کم شنوایی از کمک هزینه تحصیلی بهزیستی بهره‌مند شده اند.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور به اقدامات انجام‌شده در حوزه تأمین مسکن مددجویان ناشنوا اشاره کرد و گفت: در حوزه مسکن نیز سال گذشته موفق شدیم ۱۳۰۰ مسکن را به مددجویان ناشنوا تحویل دهیم.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha