کد خبر 308755
۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۹

حمایت آشکار ترکیه و پاکستان از جنگ سعودی

حمایت آشکار ترکیه و پاکستان از جنگ سعودی

پاکستان و ترکیه به بهانه آنچه ائتلاف مکه می‌خوانند، بر حمایت همه جانبه خود از جنگ افروزی سعودی تاکید کردند.

به گزارش حیات، کشورهای عضو «ائتلاف مکه» با انتشار بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که امنیت هر یک از سه کشور ترکیه، عربستان و پاکستان، بخشی جدایی‌ناپذیر از امنیت جمعی آنهاست و اعضا اجرای تعهدات دفاع مشترک را آغاز می‌کنند.

بر اساس متن منتشرشده، قرار است نیروها و توانمندی‌های نظامی مورد توافق در اسرع وقت در عربستان مستقر شوند؛ ترکیه و پاکستان نیز از آمادگی و توان نیروهای سعودی تمجید کرده‌اند.

وزیر دفاع سعودی مدعی فعال سازی دکترین «بازدارندگی جمعی» شد!

خالد بن سلمان، وزیر دفاع حکومت سعودی، در پایان نشست کمیته «ائتلاف مکه»، با طرح ادعاهایی، از کلید خوردن به زعم خود استراتژی جدید نظامی برای مقابله با آنچه تهدیدات علیه عربستان نامید، خبر داد.

خاطر نشان می شود اخیرا رویترز از اقدام پاکستان در استقرار حدود ۴۰ هزار نظامی در خاک عربستان خبر داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha