کد خبر 307055
۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷

توزیع زمین برای ایثارگران خراسان رضوی؛ شناسایی ۲۰ هزار نفر واجد شرایط دریافت زمین

توزیع زمین برای ایثارگران خراسان رضوی؛ شناسایی ۲۰ هزار نفر واجد شرایط دریافت زمین

در جریان سفر هیئت اعزامی بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان خراسان رضوی، در نشستی با حضور مقامات استانی و نمایندگان مجلس، روند تحقق ماده ۷ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست با ارائه آماری از وضعیت مسکن ایثارگران استان، ۲۰ هزار و ۱۹۷ نفر از مجموع ۲۶ هزار مشمول، واجد شرایط دریافت زمین اعلام شد.

به گزارش حیات، جمشید نظمی، مشاور عالی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه فریده اولاد قباد معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید در جریان سفر به استان خراسان رضوی در جلسه‌ای که در استانداری برگزار شد، موضوع مسکن ایثارگران را مورد بررسی قرار دادند.

فریده اولاد قباد معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه گفت: در اجرای قانون واگذاری زمین به ایثارگران چندین دستگاه اجرایی دخیل هستند که بنیاد موظف است، افراد مشمول که فرم (ج) آن‌ها قرمز نباشد را شناسایی و معرفی کند که این مرحله در سطح استانی انجام شده است.

معاون تعاون و امور اجتماعی افزود: تعداد 26هزار و 130نفر مشمول واجد شرایط ماده هفت قانون جامع ایثارگران در استان بودند که از این تعداد در حال حاضر 20هزار و 197نفر واجد شرایط دریافت زمین طبق قانون هستند. همچنین 781 نفر در سال 1403 و 1404 زمین دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تعدادی زمین دولتی در سطح استان خراسان رضوی شناسایی و معرفی شده است، ادامه داد: استانداری، شهرداری، وزارت راه و شهرسازی و دیگر نهادها موظفند، زمین‌های دولتی و قابلیت اعطا آن‌ها را شناسایی و اعلام کنند.

اولاد قباد تاکید کرد: به دلیل عدم اجرای کامل ماده 7 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، پس از گذشت چهار دهه هنوز تعدادی از خانواده شهدا و ایثارگران صاحب مسکن و زمین نشده‌اند و ما این موضوع را با جدیت دنبال و در تلاش هستیم، حداقل چند گام اساسی در این زمینه برداشته شود.

در این جلسه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین نصراله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات و رئیس کمیسیون اصل ۹۰، مهدی امیدی نماینده ویژه وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن ایثارگران، امیرالله شمقدری معاون امنیتی استاندار و مشاور استاندار در امور ایثارگران ، مهدی سالیانی مدیرکل امور شهری استانداری، دایی مدیرکل راه و شهرسازی استان، خدیجه خدیوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برگزار شد، مشکلات پیش روی مسکن ایثارگران مطرح شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha