کد خبر 304701
۱۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۱

شناسایی ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در جامعه ایثارگری/ حضور ۲۰ شرکت در پاویون ملی ایثار اینوتکس ۲۰۲۶

شناسایی ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در جامعه ایثارگری/ حضور ۲۰ شرکت در پاویون ملی ایثار اینوتکس ۲۰۲۶

مجری برگزاری پاویون ملی ایثار در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۶ با اشاره به شناسایی حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان، فناور و استارتاپ از جامعه ایثارگری گفت: از میان ۵۶ درخواست برای حضور در این دوره نمایشگاه، ۲۰ شرکت پس از ارزیابی و تأیید کمیته تخصصی در پاویون ملی ایثار حضور یافته‌اند.

محمدحسین پویامنش، مجری برگزاری پاویون ملی ایثار در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۶ و مشاور مدیرکل نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در گفت‌وگو با خبرنگار حیات، با اشاره به چهارمین حضور بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نمایشگاه اظهار کرد: امسال چهارمین دوره‌ای است که بنیاد شهید و اداره دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در نمایشگاه اینوتکس حضور پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به روند شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور جامعه ایثارگری افزود: شناسایی این شرکت‌ها را از سال ۱۳۹۷ آغاز کردیم. در ابتدا حدود پنج شرکت را در تهران شناسایی کرده بودیم و یک مجموعه کوچک شکل گرفت، اما امروز تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و حتی استارتاپ‌های شناسایی‌شده به حدود ۴۰۰ مجموعه در سراسر کشور رسیده است.

پویامنش با بیان اینکه به دلیل گستردگی جغرافیایی این شرکت‌ها، عنوان «پاویون ملی ایثار» برای این مجموعه انتخاب شده است، ادامه داد: برای چهارمین حضور در نمایشگاه اینوتکس فراخوانی منتشر کردیم و از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان جامعه ایثارگری دعوت شد تا از طریق مراکز استانی برای حضور در نمایشگاه اعلام آمادگی کنند.

وی گفت: در مجموع حدود ۵۶ شرکت برای حضور در این دوره اعلام آمادگی کردند که پس از بررسی و ارزیابی توسط کمیته تخصصی، ۲۰ شرکت برای حضور در پاویون ملی ایثار انتخاب و تأیید شدند.

مجری برگزاری پاویون ملی ایثار درباره حوزه فعالیت شرکت‌های حاضر در این پاویون اظهار کرد: شرکت‌های منتخب در حوزه‌های متنوعی از جمله کشاورزی، صنایع خلاق، صنایع مکانیک، الکترونیک و مکاترونیک فعالیت دارند و شرکت‌هایی نیز در حوزه طراحی و معماری در این پاویون حضور دارند.

پویامنش با اشاره به گستردگی جغرافیایی شرکت‌های حاضر افزود: شرکت‌های مختلفی از استان‌ها و شهرهای گوناگون کشور در این رویداد حضور دارند؛ از بوشهر گرفته تا استان‌های شمالی مانند گیلان و مازندران. این پراکندگی نشان می‌دهد ظرفیت فناورانه جامعه ایثارگری محدود به یک منطقه خاص نیست و در حوزه‌های مختلف فناوری در سراسر کشور شکل گرفته است.

وی با اشاره به دستاوردهای حضور پیشین در نمایشگاه اینوتکس خاطرنشان کرد: در دومین حضور خود در این نمایشگاه در سال ۱۴۰۲ توانستیم برای شرکت‌های حاضر دو قرارداد خارجی منعقد کنیم. در حال حاضر نیز دو شرکت دانش‌بنیان از مجموعه‌های ما در خارج از کشور دفتر دارند که یکی در قطر و دیگری در روسیه مستقر است.

پویامنش ایجاد ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را یکی از مهم‌ترین اهداف حضور در این نمایشگاه دانست و گفت: به دنبال آن هستیم که ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور جامعه ایثارگری و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را تقویت کنیم تا بتوانیم مسئولیت تخصصی بنیاد شهید در حوزه نخبگان و دانش‌پژوهان را به بهترین شکل انجام دهیم.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای پاویون ملی ایثار، به‌هم‌رسانی شرکت‌های دانش‌بنیان زیرمجموعه جامعه هدف بنیاد با سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه است. اگر بتوانیم سرمایه‌گذاران را با ظرفیت‌های تخصصی و نخبگانی جامعه ایثارگری آشنا کنیم، گام مهمی در مسیر توسعه این مجموعه‌ها برداشته‌ایم.

مشاور مدیرکل نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر تصریح کرد: در شرایط فعلی کشور، ایجاد ارتباط مؤثر میان سرمایه‌گذاران و ظرفیت‌های علمی و فناورانه اهمیت بیشتری پیدا کرده است. باید برای سرمایه‌گذاران تبیین کنیم که چگونه می‌توانند از ظرفیت علمی و فناوری این شرکت‌ها در جامعه و بازار استفاده کنند.

پویامنش در پایان گفت: ایجاد این ارتباط و به‌هم‌رسانی میان سرمایه‌گذاران و جامعه هدف نخبگانی بنیاد شهید را می‌توان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای حضور پاویون ملی ایثار در نمایشگاه اینوتکس دانست.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha