کد خبر 303186
۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۰

موسوی: ایثارگران از ظرفیت‌های علمی، تخصصی و اجتماعی ارزشمندی برخوردار هستند

موسوی: ایثارگران از ظرفیت‌های علمی، تخصصی و اجتماعی ارزشمندی برخوردار هستند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز ۳۱مردادماه با پزشک جانباز سرافراز دکتر احمد فرحزادی و فرزند شهید معزز دکتر مریم ذوالفقاری داریانی به مناسبت روز پزشک دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش حیات، در این دیدار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از فداکاری‌ها و مجاهدت‌های این قشر گرانقدر تجلیل کرد و اظهار داشت: جانبازان، نمادهای ماندگار ایثار، مقاومت و ایستادگی هستند و تلاش آنان در عرصه‌های مختلف علمی، تخصصی و اجتماعی، ادامه همان روحیه ایثارگری است و ما قدردان ایثار و ازخودگذشتگی شما عزیزان هستیم.

وی با اشاره به جایگاه ارزشمند جانبازان نخبه و متخصص بیان داشت: جامعه ایثارگری سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است و باید از ظرفیت علمی، تخصصی و تجربیات آنان در مسیر توسعه و پیشرفت و حل مسائل جامعه بیش از پیش استفاده شود.

دکتر موسوی در ادامه افزود :ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران خادم شما عزیزان هستیم و به این خادمی افتخار می کنیم. شما در اخلاق و رفتار الگوی همه ما هستید و امیدواریم در مسیر خدمت به شما عزیزان بتوانیم گام های شایسته ای برداریم.

در ادامه این دیدار، دکتر فرحزادی پزشک جانباز نیز ضمن بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس به بیان فعالیت‌های علمی و حرفه‌ای خود پرداخت و موضوعاتی را مطرح کرد.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در دیدار با فرزند شهید معزز دکتر مریم ذوالفقاری داریانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام، خانواده‌های معظم شهدا را سرمایه‌های ارزشمند نظام و انقلاب دانست و بر ضرورت تکریم و پاسداشت جایگاه آنان تأکید کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تجلیل از جایگاه علمی و حرفه‌ای فرزند شهید افزود: شما مایه افتخار جامعه و آینده سازان این کشور هستید و با صبوری، مقاومت و ایستادگی که دارید هم نقش خودتان و هم نقش خانواده معزز شهیدتان را به خوبی ایفا می کنید.موفقیت شما آرزوی خانواده شهید شماست و ما نیز در خدمت شما هستیم.

در ادامه این دیدار، فرزند شهید گرانقدر نیز ضمن بیان خاطراتی از خانواده شهید و به تشریح فعالیت‌ها، دغدغه‌های خود پرداخت.

در این دیدارها عامریان مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سیده معصومه غفوری مدیر کل روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد و عباسعلی رضایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران بزرگ نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha