کد خبر 302483
۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۷

خشم خانواده‌های نظامیان ناوهای بحران‌زده از بی‌اعتنایی ترامپ

خشم خانواده‌های نظامیان ناوهای بحران‌زده از بی‌اعتنایی ترامپ

خانواده‌های نظامیان مستقر در ناوهای بحران‌زده آمریکا از دونالد ترامپ و وزیر جنگ او به‌دلیل نادیده گرفتن تجربیات و شرایط دشوار این نظامیان و دروغگو خواندن آنها به‌شدت ابراز خشم کردند.

به گزارش حیات، روزنامه انگلیسی گاردین امروز در گزارشی، خشم و نگرانی خانواده‌های نظامیان مستقر در ناوهای جنگی آمریکا که ماه‌هاست ماموریتشان در ارتباط با جنگ ایران به درازا کشیده را در گفت‌وگو با خانواده سه نفر از آن‌ها بازتاب داد.

طبق این گزارش، این نظامیان در ناوهای «یواس‌اس آبراهام لینکلن» و «یواس‌اس تریپولی» خدمت می‌کنند و اعضای خانواده‌شان به دلیل ترس از اقدامات تلافی‌جویانه علیه آن‌ها که در حال خدمت هستند، نخواستند نامشان فاش شود.

این خانواده‌ها از تغذیه ناکافی گفتند که باعث کم شدن وزن نظامیان از حدود ۹ تا ۱۴ کیلوگرم شده و مادر یکی از آن‌ها وضعیت پسرش را به‌شدت «نحیف» توصیف کرد. آنها همچنین از کیفیت پایین آب آشامیدنی و کمبود مشاوره و حمایت‌های روانی خبر دادند؛ آن هم در شرایطی که این نظامیان ماه‌هاست بدون امکان پیاده شدن از کشتی و حضور در خشکی، تحت فشار شدید در دریا به سر می‌برند.

ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن با بیش از ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی، نزدیک به ۹ ماه است که در دریا به سر می‌برد که اخیرا بسیار خبرساز بود. گزارش‌های اخیر از چند مورد اقدام به خودکشی از جمله پریدن از کشتی به داخل آب، در این ناو حکایت داشت.

با این حال، وقتی روز جمعه از ترامپ پرسیده شد آیا خانواده‌های نظامیان نیروی دریایی درباره شرایط داخل کشتی‌ها نگران هستند، او پاسخ داد «نه، این‌طور نیست» و هگزث هم پیش‌تر نگرانی‌های خانواده‌ها را رد کرده و گفته بود واقعیت شرایط داخل ناو لینکلن «کاملاً نادرست بازنمایی شده است».

خواهر یکی از خدمه لینکلن از چنین مواضعی به شدت ابراز خشم کرد و گفت «این اظهارات به من احساس خیانت می‌دهد».

مادر یکی از ملوانان ناو لینکلن که پسرش در اوایل دهه ۲۰ زندگی‌اش است هم در شکایت از وضع موجود گفت «پسرم برای خدمت به کشورش ثبت‌نام کرد. اما چرا کشورش از او حمایت نمی‌کند؟ به او غذای کافی نمی‌دهند و آب آشامیدنی سالم در اختیارش نمی‌گذارند و شرایطش وحشتناک است».

خواهر خدمه ناو لینکلن همچنین پیامک‌های برادرش را با گاردین به اشتراک گذاشت که از جمع کردن مخازن آب موجود در این ناو به دلیل کیفیت پایین آن حکایت داشت.

این نظامی همچنین از خدمات سلامت روان در دسترس نظامیانی که با مشکلات روحی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، گلایه کرده و گفته بود «مشاور تاب‌آوری روانی ما ماه‌ها پیش استعفا داد. برای دیدن تنها روان‌پزشک باید پنج هفته منتظر بمانید؛ مگر اینکه مثل سه نفر از هم‌خدمتی‌هایمان از کشتی به بیرون بپرید یا ۲۷ قرص خواب مصرف کنید».

سی‌ان‌ان گزارش داده که در میان چند مورد اقدام به خودکشی در ناو لینکلن، یکی از ملوانان در اوایل ماه جاری خود را به بیرون از کشتی انداخت و با بالگرد نجات داده شد.

به‌رغم گزارش وال‌استریت ژورنال مبنی بر اعزام یک ناو هواپیمابر دیگر برای جایگزینی لینکلن در خاورمیانه، خواهر این خدمه گفت زمانی باور خواهد کرد که این وضعیت پایان یافته که واقعاً پایان یافته باشد و افزود «قبلاً هم شنیده بودیم که قرار است آنها را جایگزین کنند، اما کشتی جایگزین به گوآم تغییر مسیر داد».

به روایت گاردین، مادر یکی از ملوانان ناو یواس‌اس تریپولی حتی تصویری نگران‌کننده‌تر ارائه کرد.

این ناو تهاجمی آبی‌ـ‌خاکی حدود ۳۵۰۰ ملوان و تفنگدار دریایی از یگان اعزامی تفنگداران دریایی ۳۱ را در خود جای داده و در تاریخ ۱۱ مارس از پایگاه خود در ژاپن مجدداً به مأموریت اعزام شد و ماه گذشته به این پایگاه بازگشت.

این زن گفت که پسرش طی پنج ماه مأموریت عملیاتی حدود ۱۴ کیلوگرم وزن کم کرد. او که خودش هم شش سال سابقه خدمت در نیروی دریایی آمریکا را دارد، ضمن ابراز خشم از وضعیت فعلی پسرش، عکس‌هایی از پیش و پس از مأموریت او را به گاردین نشان داد که به‌وضوح لاغر و نحیف شدنش را نمایان می‌کرد.

جانسا گلدبک، کهنه‌سرباز نیروی دریایی آمریکا و مدیر گروه مدافع حقوق نظامیان به نام Vet Voice Foundation، در گفت‌وگو با گاردین هشدار داد که این وضعیت می‌تواند باعث «آسیب‌های بلندمدت به ملوانان و تفنگداران دریایی در حال خدمت و خانواده‌هایشان که در انتظار آنها هستند» شود.

وی افزود «نمی‌توان مدام مأموریت نیروها را تمدید کرد، آنها را فرسوده کرد و نگرانی‌های خانواده‌هایشان را نادیده گرفت، بدون اینکه اعتمادشان به نهاد نظامی و رهبرانش را از بین برد».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha