کد خبر 302351
۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۲

بنیاد شهید و امور ایثارگران توجه ویژه‌ای به فرزندان شهدای زیر 18 سال داشته باشد

بنیاد شهید و امور ایثارگران توجه ویژه‌ای به فرزندان شهدای زیر 18 سال داشته باشد

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بنیاد توجه ویژه به فرزندان شهدای زیر 18 سال داشته باشد و برای ده سال آینده آنان از امروز برنامه ریزی داشته باشد

به گزارش «حیات»، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم در مراسم تکریم و معارفه مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی که روز شنبه 24 مردادماه در اداره کل بنیاد استان برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام رفیع شهدا گفت: جامعه اسلامی با سایر جوامع متفاوت است، جامعه اسلامی اگر بخواهد در تراز انقلاب قرار بگیرد باید خانواده شهدا و ایثارگران را در اولویت قرار دهد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از خودگذشتی، پویایی، ایثارگری، انسانیت و دنبال حقیقت بودن و زیر بار ظلم نرفتن، از نشانه های جامعه اسلامی است.

وی به تحولات اخیر اشاره و ادامه داد: امروز دنیا اعتراف می‌کند، که آمریکا و اسرائیل در برابر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زانو زده و نمی‌تواند آسیب بزند و ایران عزیز در دوران جنگ قوی‌تر و مسنجم‌تر نیز شده است.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یعنی رفتارها، خصلت‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان و آزادگان و خانواده‌های آنان را برای جامعه به زبان هنر، فیلم، و دیگر موارد بازگو کنیم.

وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید توجه ویژه ای به فرزندان شهدای زیر 18 سال داشته باشد، نیازها و مسائل آنان را شناسایی و برای 10سال آینده آنان برنامه ریزی داشته باشد، همه ما در برابر فرزندان شهدا به ویژه کودکان و نوجوانان مسئول هستیم.

در این مراسم که صدیقه خدیوی مدیرکل و جمعی از همکاران بنیاد خراسان رضوی نیز حضور داشتند، از زحمات حجت الاسلام والمسلمین سید حسن شریعتی با اهدای لوح سپاس قدردانی و حجت الاسلام مصطفی عبدالهی به عنوان مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه معرفی شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha