کد خبر 302005
۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۴

همتی: ایران عضو بانک بریکس می‌شود

همتی: ایران عضو بانک بریکس می‌شود

رئیس‌کل بانک مرکزی گفت: مهم‌ترین نتیجه همکاری‌های کشورهای عضو بریکس، تاسیس بانک توسعه نوین (بانک بریکس) است که ایران نیز به زودی عضو این بانک خواهد شد.

به گزارش حیات به نقل از ایرنا، عبدالناصر همتی که برای شرکت در اجلاس بریکس به هندوستان سفر کرده است، ضمن قدردانی از تلاش‌های این کشور در مدت ریاست بریکس افزود: همکاری‌های خوبی بین کشورهای عضو بریکس در زمینه‌های پولی، بانکی و اقتصاد دیجیتال آغاز شده است.

همتی: ایران عضو بانک بریکس می‌شود

وی خاطرنشان کرد: اجلاس بریکس مهم‌ترین فرصت برای دیدار با مقامات کشورهای عضو بریکس است که کشورمان نیز بیشترین تبادلات و تعاملات پولی و بانکی را با آنها دارد.

همتی درخصوص مذاکرات بین اعضا در راستای همکاری‌های پولی و مالی گفت: معتقدیم کشورهای عضو بریکس می‌توانند با پول‌های ملی با یکدیگر تبادلات تجاری داشته باشند و به دنبال این هستیم که همکاری‌های پولی به صورت دوجانبه و سه جانبه با اعضا داشته باشیم.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha