کد خبر 299185
۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۸

افزایش کلاهبرداری با پیام‌های جعلی «ابلاغیه قضایی»

افزایش کلاهبرداری با پیام‌های جعلی «ابلاغیه قضایی»

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا با اشاره به افزایش پرونده‌های مربوط به سرقت اطلاعات بانکی، نسبت به پیام‌های جعلی حاوی «ابلاغیه قضایی» در پیام‌رسان‌ها و پیامک‌ها هشدار داد و تأکید کرد که پیامک‌های رسمی فاقد لینک هستند.

به گزارش حیات به نقل از ایرنا، سرهنگ جواد مختاررضایی روز شنبه با اشاره به افزایش گزارش‌های مردمی در مرکز فوریت‌های سایبری و پرونده‌های تشکیل شده پلیس فتا، از شدت گرفتن فعالیت مجرمان سایبری با موضوع «ابلاغیه قضایی» افزود: کلاهبرداران با ارسال پیام‌هایی با مضمون «ثبت شکایت» یا «ابلاغیه ثنا» در پیام‌رسان‌های داخلی نظیر «ایتا»، «روبیکا» و «بله»، سعی در ایجاد دلهره در ذهن شهروندان دارند.

وی با تأکید بر ضرورت تشخیص پیام‌های اصلی، تصریح کرد: با توجه به آمار پرونده‌ها، کلاهبرداران از طریق لینک‌های ضمیمه‌شده در پیام‌ها، اقدام به فیشینگ، نصب بدافزار و سرقت اطلاعات بانکی می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس تاکید کرد:‌ هیچ ابلاغیه رسمی قضایی که از سوی مراجع قانونی ارسال می‌شود، حاوی لینک فعال جهت کلیک کردن یا درگاه پرداخت وجه نیست.

سرهنگ مختاررضایی راه امن برای مشاهده ابلاغیه‌ها، را مراجعه مستقیم به درگاه ملی خدمات الکترونیک قضایی به نشانی adliran.ir یا استفاده از اپلیکیشن رسمی «ثنا» اعلام کرد.

وی از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک، به‌صورت ۲۴ ساعته با شماره ۰۹۶۳۸۰ (مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا) تماس گرفته یا از طریق سایت policefata.ir گزارش خود را ثبت کنند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha