مصطفی پرکره، عضو هیئتمدیره مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار، در حاشیه مراسم تشییع رهبر شهید در گفتگو با خبرنگار حیات، از خدماترسانی این مجموعه به زائران و شرکتکنندگان در مراسم خبر داد.
وی اظهار کرد: از چند روز پیش و همزمان با برگزاری مراسم وداع، با توجه به قرار گرفتن مؤسسه در مسیر تردد مردم، برنامهریزی کردیم تا از ظرفیتهای مجموعه برای خدمترسانی به زائران استفاده کنیم.
پرکره افزود: در این مدت، خدمات پذیرایی شامل توزیع آب، شربت و بستههای تغذیهای در اختیار مردم قرار گرفت تا بخشی از نیازهای زائران تأمین شود.
عضو هیئتمدیره مؤسسه ایثار ادامه داد: با همکاری معاونت درمان و توانبخشی مؤسسه و استقرار دکتر صادقی و کادر درمان، بخشی از لابی مجموعه بهعنوان اورژانس موقت تجهیز شد و امکاناتی از جمله تخت، اکسیژن و تجهیزات درمانی برای ارائه خدمات سرپایی به مراجعهکنندگان فراهم شد.
وی تصریح کرد: افرادی که در مسیر تردد دچار گرمازدگی یا افت فشار میشدند، در این مرکز خدمات درمانی دریافت میکردند و همچنین فضای لابی مؤسسه برای استراحت و اقامه نماز در اختیار زائران قرار گرفت.
پرکره با قدردانی از تلاش کارکنان مؤسسه گفت: مدیرعامل، مدیران و کارکنان مؤسسه ایثار طی این چند روز بهصورت مستمر در محل حضور داشتند و با وجود خستگی و ساعات اندک استراحت، تلاش کردند در حد توان بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: هر میزان خدمت به مردم در برابر حضور و همراهی آنان ناچیز است، اما همکاران ما با تمام ظرفیت و امکانات موجود تلاش کردند وظیفه خود را در خدمترسانی به زائران رهبر شهید به بهترین شکل انجام دهند.
انتهای پیام/
نظر شما