کد خبر 294686
۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۲

ساماندهی و بهسازی ۳ هزار متر طول از مسیل‌های منطقه ۲

ساماندهی و بهسازی ۳ هزار متر طول از مسیل‌های منطقه ۲

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۲ از اتمام عملیات گسترده ترمیم و بهسازی شبکه مسیل‌های این منطقه به طول ۳ هزار متر طول خبر داد.

به گزارش حیات به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، حمیدرضا رنجبر، معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۲ در تشریح جزئیات این طرح عمرانی اظهار داشت: «باتوجه‌به ضرورت پایداری زیرساخت‌های شهری و اهمیت مدیریت روان آب‌های سطحی، عملیات ترمیم و دیواره سازی مسیل‌ها به طول ۳ هزار متر با بهره‌گیری از توان کارشناسی و فنی منطقه به اجرا درآمد. در این پروژه، تمرکز ویژه‌ای بر مقاوم‌سازی دیواره‌های فرسوده و لایروبی اساسی مقاطع پرخطر صورت گرفت تا در فصول بارندگی، شاهد ایمنی کامل معابر و جلوگیری از بروز هرگونه چالش در انهار و مسیل‌های شهری باشیم.»

وی در ادامه با تأکید بر اینکه پیشگیری، اولویت اصلی در پروژه‌های عمرانی منطقه است، افزود: «تمامی مراحل عملیات اجرایی این پروژه بادقت نظر بر استانداردهای مهندسی و با رعایت الزامات زیست‌محیطی انجام شده است. این بهسازی نه‌تنها باعث بهبود عملکرد آبراهه‌ها می‌شود، بلکه نقشی حیاتی در پایداری بدنه شهری و جلوگیری از فرسایش و تخریب احتمالی در حاشیه مسیل‌ها ایفا خواهد کرد.»

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۲ در پایان خاطرنشان کرد: پایش مستمر وضعیت مسیل‌ها و انهار سطح منطقه همچنان در دستور کار تیم‌های فنی قرار دارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha