کد خبر 293338
۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۰

خرید اقساطی کالا توسط فرهنگیان

خرید اقساطی کالا توسط فرهنگیان

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که از طریق طرح اعتبار ملی ایرانیان، اعتباری در دو بخش کالاهای بادوام و کالاهای زود مصرف با هدف خدمت‌رسانی، در اختیار فرهنگیان قرار گرفته است.

به گزارش حیات فردین یاوری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه طرح اعتبار ملی ایرانیان در سال‌های اخیر با برنامه‌های مختلفی مانند کارت خرید اعتباری، تسهیلات فرهنگیان یا طرح‌های رفاهی به کار برده می‌شود گفت: پیش از سال، تفاهم نامه‌ای بین بانک ملی و آموزش پرورش منعقد شد که براساس آن اعتباری از طریق این بانک به همکاران در دو بخش خریدهای سفره زود مصرف و کالاهای سرمایه‌ای اختصاص داده شد که می‌توانند با معرفی به فروشگاه‌ها، اقدام به خرید کنند.

وی با بیان اینکه هدف از این کار خدمت‌رسانی به همکاران است افزود: هدف بانک و سیستم اقتصادی، کاهش نقدینگی بود یعنی به جای اینکه سیستم بانکی بخواهد نقدینگی به تمام نقاط کشور تزریق کند، بین بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره (شبکه تولید) چرخش ایجاد کرد؛ اینگونه تقاضای نقدینگی کاهش یافته و خدمات مناسب هم ارائه می‌شود.

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه خدمات در دو بخش کالای با دوام و کالای زود مصرف به همکاران ارائه می‌شود گفت: با کارت اعتباری «کالاپی» از طریق بانک ملی ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار با بازپرداخت ۲۴ ماهه با قابلیت خرید حضوری و همچنین خرید از فروشگاه‌های مجازی امکان‌پذیر است که لیست فروشگاه‌ها از طریق "بام" بانک مذکور و آدرس سرویس اعتباری "نوپی" قابل مشاهده است.

یاوری با بیان اینکه حدود ۷۰۰ هزار نفر معرفی و اعتبار برای آن‌ها شارژ شده که می‌توانند خرید کنند گفت: در بخش "کالاپی" سقف خرید کالاهای زود مصرف با اقساط چهار ماهه و سقف خرید ۳۰ میلیون تومان است. بعد از پرداخت قسط ، دوباره این کارت و اعتبار مجدداً شارژ می‌شود یعنی اگر ۳۰ میلیون تومان در فروشگاه خرید شود، به محض پرداخت اولین قسط ، به میزان قسط پرداختی دوباره کارت شارژ می‌شود و به نوعی یک خدمت مساعدتی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه فرهنگیان می‌توانند به دو صورت حضوری و غیرحضوری خرید کنند افزود: قسط اول همانجا برداشته می شود و سه قسط بعدی ماه‌های بعد بدون کارمزد قابل پرداخت است.

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه فهرست تمام همکارانی که مشمول این خدمت هستند در اختیار بانک ملی قرار گرفته و خدمت برای آنها فعال شده است ادامه داد: این طرح با هماهنگی وزارت اقتصاد و عاملیت بانک ملی و وزارت آموزش و پرورش، اداره کل رفاه و پشتیبانی فعال و به فرهنگیان خدمات می‌دهد که افراد در صورت تمایل بعد از احراز هویت، می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha