کد خبر 293265
۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۵

کرمانشاه در عملیات آزادسازی خرمشهر ۳۶ شهید تقدیم کرد

کرمانشاه در عملیات آزادسازی خرمشهر ۳۶ شهید تقدیم کرد

مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور جمعی از مسئولان، ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا در حسینیه شهدای کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش حیات، محمد بهرامی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، روز یکشنبه سوم خرداد، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات بیت‌المقدس، بر جایگاه تاریخی و معنوی خرمشهر در حافظه ملت ایران اشاره کرد و افزود: آزادسازی خرمشهر تنها یک نام در تقویم نیست، این واقعه نماد اراده پولادین، مقاومت و ایستادگی ملت ایران است که در تاریخ این سرزمین ماندگار شده است.

بهرامی با بیان اینکه در عملیات آزادسازی خرمشهر جلوه‌ای از غیرت و رشادت ایرانیان به نمایش درآمد، گفت: در جریان آزادسازی خرمشهر دلاورمردان ایرانی با دست خالی در برابر دشمن ایستادند و با ایمان، شجاعت و روحیه جهادی، برگ‌های درخشانی از تاریخ دفاع مقدس را رقم زدند.

مدیرکل بنیاد شهید استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه آزادسازی خرمشهر درس بزرگی از مقاومت به ملت ایران آموخت، خاطرنشان کرد: همین روحیه باعث شده امروز نیز مردم و نیروهای مسلح کشور در برابر تهدیدها و فشارهای دشمنان با صلابت بایستند و اجازه ندهند هیچ متجاوزی به تمامیت ارضی و عزت ملی ایران تعرض کند.

وی با اشاره به توانمندی‌های دفاعی کشور گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در میدان‌های مختلف نشان داده‌اند که هرگونه دست‌درازی به خاک این کشور، با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد.

بهرامی با اشاره به سهم پررنگ استان کرمانشاه در سال‌های دفاع مقدس، به‌ویژه در عملیات آزادسازی خرمشهر، تأکید کرد: استان کرمانشاه در راه آزادسازی خرمشهر ۳۶ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

در این مراسم که با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شد، آیین گلباران و عطرافشانی مزار شهدای والامقام برگزار شد و شرکت‌کنندگان با نثار گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha