کد خبر 293124
۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۶

ارائه ۹۲ هزار خدمت پزشکی به زائران ایرانی در حج

ارائه ۹۲ هزار خدمت پزشکی به زائران ایرانی در حج

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به آمادگی کامل کادر درمانی برای ایام تشریق گفت: تاکنون بیش از ۹۲ هزار خدمت پزشکی به زائران ایرانی ارائه شده است.

به گزارش حیات به نقل از ایرنا، از جمعیت هلال احمر، سید علی مرعشی با ارائه گزارشی از روند خدمات‌رسانی درمانی به زائران بیت‌الله الحرام افزود: به رغم کاهش چشمگیر نیروها به دلیل مشکلات مربوط به ویزا، همکاران ما با تلاش فراوان توانستند درمانگاه‌ها را در مکه و مدینه راه‌اندازی کرده و خدمات مناسبی به زائران ارائه دهند.

وی با اشاره به وضعیت درمانی زائران در ایام تشریق تصریح کرد: کمیسیون وقوف طی روزهای گذشته به خوبی برگزار شد و زائرانی که نیاز به وقوف اضطراری در ایام تشریق داشتند تعیین تکلیف شدند.

مرعشی با بیان اینکه درمانگاه‌های عرفات و منا در حال تجهیز نهایی هستند، گفت: بیش از ۹۵ درصد اقدامات مربوط به درمانگاه عرفات انجام شده و در ایام تشریق سه درمانگاه در عرفات و پنج درمانگاه در منا به زائران خدمات‌رسانی خواهند کرد.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت همچنین به برنامه‌ریزی ویژه برای زائران اهل سنت اشاره کرد و افزود: درمانگاه منا از روز هشتم ذی‌الحجه خدمات لازم را به زائران اهل سنت ارائه خواهد داد.

وی از تلاش‌های کادر درمان، پزشکان و نیروهای اجرایی حج تقدیر کرد و گفت: حضور و همراهی مسئولان حج و زیارت و حمایت‌های انجام‌شده، روحیه مضاعفی به مجموعه درمانی حج برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران بخشیده است.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha