کد خبر 291969
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹

درخواست ساماندهی وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران شاغل در بانک کشاورزی

درخواست ساماندهی وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران شاغل در بانک کشاورزی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به ضرورت کاهش استرس در جامعه ایثارگری، از مدیرعامل بانک کشاورزی خواست ضمن اولویت‌بندی معرفی جامعه هدف و اقدام به موقع، نگاهی ویژه به وضعیت فرزندان معزز شهدا و ایثارگران شاغل در این بانک داشته باشد.

به گزارش حیات، دکتر سعید کهن سال در نشست با مدیرعامل بانک کشاورزی استان با اشاره به عمق ترومای روحی خانواده‌ های معظم شهدا و ایثارگران با تأکید بر اینکه جامعه ایثارگر به ویژه فرزندان شهدا، مسائلی همچون فقدان و تنهایی (از جمله تک‌ فرزندی) را تجربه کرده‌اند، اظهار کرد: در این راستا ما طرح غربالگری در حوزه روان‌ شناختی را آغاز کرده‌ ایم.

وی افزود: برای این خانواده‌ ها، آنچه از همه مهم‌تر است، کرامت، عدالت، معنویت و حفظ آرمان‌ هایشان می‌باشد. اگر برنامه عملیاتی دستگاه‌ های اجرایی با نگرش آنان همخوانی نداشته باشد، ابهام و رنج مضاعف ایجاد می‌شود.

دکتر کهن سال با انتقاد از برخی برخورد های غیرهمدلانه در برخی دستگاه‌ ها، تصریح کرد: بعضاً دیده می‌ شود که فرزندان شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت و شهدای فتنه، در ابتدا مورد توجه قرار می‌گیرند؛ اما به تدریج این نگاه ویژه کمرنگ می‌شود. ما نیازمند برنامه عملیاتی سلامت روان پایدار و هدفمند هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به لزوم هدفمند کردن دیدارهای خانواده شهدا، گفت: دیدار بدون شناسایی نظام مسائل، خروجی ندارد. باید بدانیم هر خانواده چه ترومایی دارد و بر اساس آن، تیم تخصصی از بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی یا گروه‌های جهادی پای کار بیایند.

این مسئول در ادامه با ذکر یک مثال از یک نخبه شهید (با تسلط به پنج زبان و مدرک حوزوی و حقوقی) که خانواده‌اش انتظار استخدام متناسب با شأن او را دارند، خواستار ارتباط هوشمندانه و منصفانه دستگاه‌ها با این سرمایه‌های انسانی شد و تأکید کرد: نباید با فرآیندهای اداری خشک و مهلت‌ های کوتاه، این عزیزان را دلسرد کرد.

وی در پایان ضمن تشکر از مدیرعامل بانک کشاورزی که وی را فردی نیک‌ و معتقد به ارزش‌ های ایثارگری خواند، بر اولویت‌ بندی معرفی جامعه هدف، ضرورت اقدام به موقع بانک و نگاه ویژه به وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران شاغل در بانک کشاورزی تأکید کرد و گفت: دستگاه‌ های اجرایی باید مراقب باشند که مبادا ناخواسته باعث نقض کرامت و هویت نمادین ایثارگران شوند. کار بسیار ظریف و نیازمند همدلی عمیق است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha