به گزارش حیات به نقل از روابطعمومی شهرداری منطقه ۲ حمیدرضا رنجبر با تأکید بر اهمیت ارتقای بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان اظهار داشت: عملیات احداث، ساماندهی، مرمت و بهسازی، رفع نواقص و تجهیز سرویسهای بهداشتی بوستانها در دستور کار عوامل اجرائی معاونت فنی و عمرانی قرار گرفته است.
وی افزود: در پاسخ به درخواستهای مردمی ثبت شده در طرح من شهردارم، ۱۶ چشمه سرویس بهداشتی در بوستانهای ستارخان و سدروس احداث شد.
معاون شهردار منطقه ۲ گفت: این پروژه عمرانی با زیربنای ۱۲۰ مترمربع، ترکیبی از سرویسهای ایرانی و فرنگی است.
وی در ادامه به بهسازی و ساماندهی سرویس بهداشتی سایر بوستانها اشاره کرد و گفت: انجام ایزوگام پشتبام، تعویض ورودیهای فرسوده، تعویض و مرمت کاشی دیوارها، ترمیم کف و بهسازی سیستم روشنایی و... از جمله این اقدامات است.
انتهای پیام/
نظر شما