کد خبر 291427
۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۰

تمدید پویش مردمی «فرشتگان میناب» تا 20 اردیبهشت ماه

تمدید پویش مردمی «فرشتگان میناب» تا 20 اردیبهشت ماه

سرپرست اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پویش مردمی «فرشتگان میناب» با استقبال خوب مردم و اهالی فرهنگ و هنر تا 20 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ تمدید شد.

به گزارش «حیات» دکتر سیده معصومه غفوری با اعلام این خبر اظهار کرد: این رویداد فرهنگی هنری با محوریت بزرگداشت دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب در حال برگزاری است و با توجه به استقبال مردم و هنرمندان تا 20 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ تمدید شد.

سرپرست روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: این پویش مردمی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، فراهم کردن بستری برای بروز خلاقیت‌های هنری و ادبی و ادای دین به دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب برگزار می‌شود.

غفوری افزود: شرکت در این پویش برای عموم آزاد است. علاقمندان می‌توانند آثار خود را در قالب دل‌نوشته، شعر، داستان کوتاه، پوستر، آثار گرافیکی و موشن‌گرافی و کلیپ به صفحه ویژه ارسال آثار در سایت نوید شاهد ارسال کنند.

سرپرست روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: آثار دریافت‌شده توسط هیئت داوران بررسی و بهترین آثار در بخش‌های مختلف معرفی خواهند شد. برگزیدگان این رویداد، جوایز ویژه‌ای دریافت می‌کنند و بخشی از آثار شاخص نیز در تولیدات رسانه‌ای و فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

ورود به صفحه ارسال اثر/ https://navideshahed.com/fa/forms/1060

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha