به گزارش حیات از استان البرز، امیرحسین دانش کهن، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، در این مراسم با تأکید بر اهمیت کار تیمی و همافزایی، اظهار داشت: باید مانند یک تیم فوتبال، همگی با هم برای ارائه خدمتی ارزشمند تلاش کنیم. اتحاد و انسجام تیمی، کلید موفقیت در تمام عرصههاست.
وی با اشاره به ایثارگریها و مجاهدت های همکاران در جنگ رمضان و انجام مأموریتهای اخیر، این روحیه را مصداق بارز کار تیمی دانست و افزود: سازمان بنیاد شهید، سازمانی ارزشمند است و خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران، اجر و ثواب بیحد و حصری دارد؛ تا جایی که در کلام بزرگان آمده است، خدمت به خانواده شهدا، همچون خدمت به پیامبر اکرم (ص) است. لذا وظیفه ماست که در مواجهه با هر کاری، پیشقدم شویم و از یکدیگر سبقت بگیریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه زمان به سرعت میگذرد، خاطرنشان کرد: اکنون بهترین فرصت برای خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران است.
دانش کهن، انتصاب آقای زارع را با توجه به اهمیت حوزه آموزش و همچنین افزایش تعداد فرزندان شهدا در سال جاری بر اثر حوادث اخیر و جنگ تحمیلی، تصمیمی شایسته دانست و گفت: سازماندهی مدارس شاهد، ارتباط مؤثر با دانشگاهها و ایجاد تحول بنیادین در اثربخشی آموزش، امری ضروری است. با توجه به افزایش فرزندان شهدا، رویکرد ما باید به سمت رویکرد دهه شصت بازگردد و به مدارس شاهد و مسائل آموزشی آنان، فکری اساسی شود.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با حضور آقای زارع، پیگیریهای جدی در حوزه آموزش صورت گیرد و لحظهای از خدمترسانی به جامعه ایثارگری غفلت نشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه بر اهمیت حیاتی ابعاد تربیتی، علمی و حتی تفریحی در روند رشد و تعالی فرزندان شهدا تأکید و با اشاره به تجربیات تلخ و شیرین حاصل از تربیت فرزندان شهدا در دوران پس از جنگ تحمیلی، اظهار داشت: وظیفه ما در قبال فرزندان شهدا، فراتر از ارائه آموزشهای صرفاً علمی است. باید تلاش کنیم تا با برنامهریزیهای پرورشی، تفریحی و علمی جامع، خلاء عاطفی ناشی از نبود پدر را برای این عزیزان کمرنگ شود.
وی افزود: متأسفانه در بسیاری از موارد، نهاد متولی مشخصی جز بنیاد شهید برای رسیدگی به این مسائل وجود ندارد. بنابراین، ما باید با عزمی راسخ، با وجود کمبود نیرو و امکانات، با همدلی و همافزایی، وظایف خود را به نحو احسن انجام دهیم.
دانش کهن، سختی کار را لازمه دستیابی به نتایج ارزشمند دانست و گفت: تلاش و پیگیری مستمر، همراه با تلاش موثر، امری ضروری برای پیشبرد اهداف است. اطمینان داریم که این تلاشها و دوندگیها، بیاجر نخواهد ماند و در پیشگاه خداوند متعال مأجور خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، از زحمات و تلاشهای سرکار خانم جروقی، متخصص حوزه آموزش که به افتخار بازنشستگی نائل آمدهاند، تقدیر کرد و یادآور شد: ایشان سالها در این حوزه منشأ خیر و برکت بودند و با وجود بازنشستگی، همچنان با روحیه جهادی و ایثارگرانه خود، در کنار ما بودند. اگرچه ایشان تصمیم به بازنشستگی گرفتهاند، اما خدمات ارزشمندشان همواره در یادها باقی خواهد ماند.
این مقام مسئول در پایان، با تأکید مجدد بر اهمیت حضور فردی توانمند و پیگیر چون آقای زارع در رأس اداره آموزش، ابراز امیدواری کرد که با هدایت ایشان، شاهد ارتقاء سطح خدمات آموزشی و پرورشی به فرزندان شهدا در استان البرز باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما