کد خبر 290578
۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۸

اعلام حالت اضطراری در بزرگ‌ترین شرکت آلومینیوم امارات

اعلام حالت اضطراری در بزرگ‌ترین شرکت آلومینیوم امارات

شرکت «امارات گلوبال آلومینیوم» به علت از کار افتادن برخی تاسیسات ذوب آن در قراردادهای خود بند حالت اضطراری را اعلام کرد.

به گزارش حیات، شرکت «امارات گلوبال آلومینیوم» (Emirates Global Aluminium - EGA)، بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم در خاورمیانه، پس از آنکه یکی از کارخانه‌های ذوب این شرکت در اثر حمله ایران از کار افتاد، حالت اضطراری برای تعلیق حداقل بخشی از تحویل‌ها را فعال کرده است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که EGA فعالیت در کارخانه ذوب آهن «ال طویله» (Al Taweelah) خود را پس از اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به این سایت در اوایل ماه آوریل، در بحبوحه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه تهران، متوقف کرده است. به نوشته بلومبرگ، اعمال فورس ماژور (حالت اضطراری) برای برخی قراردادها در اسناد این شرک، تشریح شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha