کد خبر 290418
۱۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۸

تقدیر بنیاد شهید خراسان رضوی از خدمات بیمه دی در سال ۱۴۰۴

تقدیر بنیاد شهید خراسان رضوی از خدمات بیمه دی در سال ۱۴۰۴

در نشستی با حضور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در محل شعبه بیمه دی در این استان، از خدمات ارزنده و شایسته این شرکت در سال ۱۴۰۴ ، قدردانی به عمل آمد.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی بیمه دی، در این دیدار دکتر آمنه زرنگ معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید استان خراسان رضوی، با اعلام رضایتمندی کامل از نحوه ارائه خدمات بیمه دی به جامعه معزز ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا، از تلاش‌های صادقانه و اثرگذار مدیر و کارکنان بیمه دی در این استان تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه این نشست، مهدی شریعتی فر مدیر بیمه دی در خراسان رضوی، ضمن ارائه گزارشی از اهم اقدامات و برنامه‌های اجراشده در سال گذشته، به تشریح روند خدمت‌رسانی شبانه روزی به جامعه ایثارگری پرداخت و با قدردانی از توجه و همراهی مجموعه بنیاد شهید استان، خدمت به این قشر پرافتخار را، توفیقی بزرگ و وظیفه‌ای قطعی برای تمامی کارکنان بیمه دی قلمداد کرد.

وی همچنین با تأکید بر لزوم استمرار و تقویت این همکاری‌ ارزشمند در سال جدید، ابراز امیدواری کرد؛ در پرتو تعامل سازنده میان بیمه دی و بنیاد شهید استان خراسان رضوی، سطح ارائه خدمات در سال پیش رو، بیش از پیش ارتقا یافته و رضایتمندی جامعه هدف به بهترین نحو کمافی السابق تأمین شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد حسین نورمحمدی 70/ IR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    0 0
    سلام من که اخرین با ر 30-11-404مدارک دادم هزینه خودم را که مبلغ ناچیزی بود اخیرا پرداخت کردند ولی هزینه مربوط به خانمم که بیشتر می باشد و هر هفته هم تکرار می شود هنوز پرداخت ننموده اند لطفا در تقدیر و تشکرها تمام جوانب رادر نظر بگیرید تا خدای ناکرده جنبه های مشکوک تداعی نشود که نه خدا را خوش می اید و نه بندگان خدا را. از اذربایجانشرقی