کد خبر 290236
۱۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۱

پیوستن انجمن‌های ایثارگران به پویش «جان‌فدا»

پیوستن انجمن‌های ایثارگران به پویش «جان‌فدا»

مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از رفاه ایثارگران و انجمن ایثارگران پیرو ولایت و اعضای هیئت مدیره و تمام اعضای انجمن های مذکور به پویش «جان‌فدا» پیوستند.

به گزارش حیات، در روزگاری که پاسداری از امنیت، استقلال و تمامیت ارضی ایران اسلامی، وظیفه‌ای همگانی و مقدس است، این انجمن ها با حضور در پویش مردمی «جان‌فدا»، بار دیگر بر عهد دیرین خود با آرمان‌های انقلاب، شهدا و ملت بزرگ ایران تأکید کردند.

‌این حضور، در امتداد لبیک به فرامین مقام معظم رهبری و در راستای پاسداشت خون پاک شهیدان، جلوه‌ای روشن از غیرت ملی، همبستگی مؤمنانه و آمادگی برای صیانت از ایران عزیز در برابر تهدیدات دشمنان است.

‌تشکل های ایثارگران، همواره خود را در کنار ملت شریف ایران و در صف نخست دفاع از عزت، آرامش و اقتدار کشور دانسته و این همراهی را نه یک انتخاب، بلکه ادامه راهی می‌داند که با خون شهیدان و صبر ایثارگران روشن شده است.

‌این انجمن ها با این حضور، اعلام می‌دارند که در کنار مردم، همدل با آرمان‌های ملی و تحت فرامین مقام معظم رهبری، آماده برای پاسداری از ایران عزیز، همچنان استوار و سربلند خواهند ماند.

‌انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha