کد خبر 290014
۱۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۹

کشف یک محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی، بازداشت ۸ عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب

کشف یک محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی، بازداشت ۸ عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب

با تلاش سربازان گمنام امام زمان یک محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی ۸ عضو گروهک های تجزیه طلب کشف شد.

به گزارش حیات، یک محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی، بازداشت ۸ عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب کشف شد و یک جاسوس در استان آذربایجان‌غربی دستگیر شد.

بسمه تعالی

به استحضار ملت شریف ایران می رساند با استفاده از گزارش‌های مردمی و اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان‌ آذربایجان‌غربی یک محموله بزرگ دستگاه‌های مخابراتی جاسوسی دشمن آمریکایی-صهیونی کشف، ۸عضو دو گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت و یک جاسوس بیگانه دستگیر شد.

خلاصه‌ی ضربات وارده به مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونیستی در این استان بدین شرح است:

۱) کشف یک محموله‌ی تجهیزات پیشرفته‌ی مخابراتی با کاربرد جاسوسی؛

یک محموله بزرگ تجهیزات پیشرفته مخابراتی با کاربرد جاسوسی، هنگام ورود به کشور از مرزهای شمال‌غربی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات آذربایجان‌غربی شناسایی و کشف گردید. این محموله شامل ۴۵ دستگاه مخابراتی است که توسط شرکت‌های آمریکا و صهیونی تولید و در حال ارسال به داخل کشور برای توزیع در مناطق مختلف بود.

۲) شناسایی و دستگیری ۸ نفر از مزدوران گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب در استان آذربایجان‌غربی؛

در پی رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات آذربایجان غربی، ۸ نفر از اعضای دو گروهک‌ تروریستی تجزیه‌طلب شناسایی و دستگیر شدند.

۴ نفر از این مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونی، از هسته‌ی داخل کشور یکی از این گروهک‌ها در پیرانشهر بودند که ضمن آمادگی برای اعلام ساعت صفر عملیات توسط دشمن صهیونی، مبادرت به ارسال مختصات محل استقرار نیروهای دفاعی ایران به دشمن می‌نمودند. ۴ نفر دیگر از اعضای گروهک‌های تجزیه طلب در شهرهای ارومیه و اشنویه شناسایی و دستگیر شدند.

۳) شناسایی و دستگیری جاسوس نیابتی دشمن آمریکایی-صهیونی در آذربایجان‌غربی؛

این جاسوس که توسط یک سرویس اطلاعاتی دست دوم استخدام شده بود، عملا از اهداف مورد نیاز دشمن آمریکایی-صهیونی جاسوسی کرده و خبر ارسال می‌نمود. وی در شهرستان پیرانشهر توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات آذربایجان‌غربی شناسایی و بازداشت شد.

روابط عمومی وزارت اطلاعات

۱۲ فروردین ۱۴۰۵

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha