کد خبر 287896
۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸

«غریبانه‌ای برای تو»؛ قصه مادری که سال‌ها، چشم به راه فرزند اسیرش ماند

«غریبانه‌ای برای تو»؛ قصه مادری که سال‌ها، چشم به راه فرزند اسیرش ماند

کتاب «غریبانه‌ای برای تو» اثری است که به زندگی شهید ذبیح‌الله بهاالدینی می‌پردازد. این اثر روایتگر فراز و نشیب‌های زندگی او از کودکی تا حضور در جبهه و اسارت در عملیات ام‌الرصاص است.

به گزارش خبرنگار حیات، این مجموعه ۳۶ جلدی «تجلی واژه و ایمان» که بر اساس بیش از ۷۰ هزار سند معتبر و دست‌اول تاریخی تدوین شده، به زندگی‌نامه و روایت شهدای غریب در اسارت رژیم بعثی عراق اختصاص دارد. انتشار این آثار تلاشی است برای بازنمایی ایمان استوار و مقاومت خستگی‌ناپذیر فرزندان ایران در زندان‌های دشمن و ادای دین به شهدا و خانواده‌های آنان.

در گستره ادبیات دفاع مقدس، صداقت و عمق کلام رزمندگان موجب ماندگاری این میراث شده است؛ میراثی که نه‌تنها کهنه نمی‌شود، بلکه با گذشت زمان روشن‌تر، پیام ایمان و ایستادگی را به آینده منتقل می‌کند.

در ادامه، نمونه‌ای از ۳۶ عنوان کتاب به همراه خلاصه‌ای از محتوای تقدیم می‌شود؛

غریبانه‌ای برای تو

این کتاب روایت داستان زندگی شهید اسارت، ذبیح‌الله بهاالدینی است که توسط فرزانه ایران‌نژاد پاریزی به نگارش درآمده است. این اثر با همکاری خانواده و دوستان شهید، فراز و نشیب‌های زندگی او را از کودکی تا حضورش در جبهه و سپس اسارت در جنگ تحمیلی روایت می‌کند.

ذبیح‌الله که از نوجوانی با استعداد در آموزه‌های دینی و فعالیت‌های انقلابی شناخته می‌شد، پس از حضور در جبهه در عملیات ام‌الرصاص به اسارت نیروهای عراقی درآمد و پس از آن هیچگاه از او اثری یافت نشد.

کتاب همچنین رنج انتظار مادر و خانواده او را به تصویر می‌کشد که سال‌ها در تاریکی بی‌خبر، امید بازگشتش را در دل نگه داشتند.

این نوشتار به عنوان یادبودی از فداکاری‌های شهدا و مقاومت خانواده‌های آنان، به روح شهدای دفاع مقدس تقدیم شده است.

انتهای پیام/خ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha