به گزارش «حیات»، دکتر هاشم صابریان گفت: دومین مسابقه پویش ملی ایثار «من مینویسم» با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با هدف کشف استعدادهای برتر دانشآموزان شاهد و ایثارگر در 804 مدرسه شاهد سراسر کشور مقاطع متوسطه اول و دوم دبیرستان در قالب نشریه دانشآموزی با حضور 8367 نفر شرکت کننده برگزار شد.
وی افزود: به لطف خدا و علاقه دانش آموزان آثار ارائه شده در مدارس شاهد مورد ارزیابی اولیه قرار گرفت. در این دوره 2091 نشریه تهیه شد که پس از داوری در مدارس، 1563 نشریه به بنیاد شهرستانها ارسال شد.
صابریان گفت: از مجموع آثار واصله به مرحله شهرستانها 1563 نشریه داوری و 915 نشریه به مرحله استانی رسید و در مجموع 155 اثر در سال جاری به مرحله ملی راه یافتند. که در مقایسه با سال گذشته به تعداد 135 اثر میتوان به این نتیجه رسید که میزان شرکت کنندگان در این دوره رشد 15 درصدی داشتهاند.
وی افزود: از مجموع 155 اثر راه یافته در این دوره 20 اثر فاخر از 14 استان به عنوان اثر برتر انتخاب شد. از مجموع تعداد 90 نفر برگزیده از 20 اثر 97 درصد را دختران (85 نفر) و 3 درصد را (3 نفر) پسران تشکیل میدهند که در مقایسه با سال گذشته شاهد رشد 4 درصدی دختران و کاهش 3 درصدی پسران هستیم. از 90 دانش آموز برگزیده در این مرحله 38 نفر از برگزیدگان را گروه جامعه هدف (فرزند شهید، فرزند آزاده و فرزند جانباز 25 درصد و بالاتر)، 30 نفر را سایر ایثارگران و 22 نفر غیر ایثارگر تشکیل میدهند.
صابریان گفت: از مجموع آثار منتخب، استان چهارمحال و بختیاری با کسب 3 اثر برگزیده ملی بیشترین تعداد منتخب را به خود اختصاص داده و و بالاترین امتیاز مجلات مربوط به همین استان با 97 امتیاز است. در این دوره از مسابقات یک اثر ویژه از بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ارزیابی شد که از نظر هنری و طرحهای نو آورانه مورد تقدیر است.
انتهای پیام/
نظر شما