کد خبر 284846
۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰

استانداردسازی تجهیزات و نشاط اجتماعی بوستان‌های منطقه13

استانداردسازی تجهیزات و نشاط اجتماعی بوستان‌های منطقه13

سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ با حضور در بوستان‌ها، دستور رسیدگی فوری به نواقص و افزایش کیفیت خدمات بوستان‌ها را صادر کرد.

به گزارش حیات به نقل از روابط ‌عمومی شهرداری منطقه ۱۳، سیدمحمدرحیم مرتضوی، سرپرست شهرداری منطقه در ادامه برنامه‌های نظارت میدانی خود از تعدادی از بوستان‌های خیام، پیروزی،بهیان و فلکه دوم نیروی هوایی بازدید کرد و در جریان وضعیت نگهداشت، ایمنی و کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان قرار گرفت.

در این بازدید که با همراهی مدیران حوزه خدمات شهری و محیط زیست منطقه انجام شد، مرتضوی بر استانداردسازی و ایمن‌سازی تجهیزات بازی کودکان، رسیدگی مستمر به فضای سبز، بهبود روشنایی، ساماندهی مسیرهای تردد و ارتقای امکانات رفاهی در بوستان‌ها تأکید کرد.

سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ با اشاره به نقش بوستان‌ها در ارتقای نشاط اجتماعی گفت: بهبود کیفیت فضاهای سبز و افزایش سطح رضایت‌مندی شهروندان از اولویت‌های ماست و تلاش می‌کنیم بوستان‌ها به محیطی امن، آرام و مناسب برای استفاده همه اقشار تبدیل شوند.

در پایان این بازدید، دستوراتی برای رفع نواقص، رسیدگی به برخی نقاط نیازمند اصلاح و برنامه‌ریزی جهت ارتقای خدمات در بوستان‌های محدوده صادر شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha