کد خبر 284662
۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲

استقلال مراقب غول‌کش باشد

استقلال مراقب غول‌کش باشد

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال اگر می‌خواهد در کورس مدعیان حضور داشته باشد چاره‌ای جز پیروزی و کسب سه امتیاز مقابل خیبر خرم‌آباد که به غول‌کش لیگ معروف است، نخواهد داشت.

به گزارش‌حیات، محمد نوری پیشکسوت تیم فوتبال استقلال امروز (یکشنبه) با اشاره به بازی آبی‌پوشان مقابل خیبر خرم آباد در هفته چهاردهم لیگ برتر باشگاه‌های ایران، اظهار کرد: به طور حتم بازی سختی پیش روی استقلال خواهد بود. خیبر که به غول‌کش معروف است، در این فصل مقابل تیم‌های مدعی نتایج خوبی گرفته و رقیب سرسختی برای آبی‌پوشان خواهد بود.

وی افزود: تیمی که توانسته در لیگ امسال پرسپولیس و تراکتور را شکست بدهد، انگیزه زیادی مقابل استقلال خواهد داشت تا نشان دهد نمایش‌هایی را که مقابل بزرگان به اجرا گذاشته، اتفاقی نبوده است.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: استقلال در دو بازی گذشته خود برابر پرسپولیس و ملوان به دو تساوی رسیده و این بار نمی‌خواهد نوار تساوی‌هایش ادامه داشته باشد. ساپینتو اگر می‌خواهد استقلال در کورس مدعیان حضور داشته باشد، چاره‌ای جز پیروزی و کسب سه امتیاز این مصاف بیرون از خانه نخواهد داشت.

نوری تصریح کرد: استقلال مقابل ملوان خوب و مسلط بازی کرد و حتی چند موقعیت خوب برای گلزنی به دست آورد که از دست داد در ادامه نیز حریف روی معدود حملاتی که انجام داد به گل رسید. آدان روی گلی که دریافت کرد مقصر نبود! (با خنده) او دروازه‌بان بدشانسی است، گل‌هایی دریافت می‌کند که بازیکنان لیگ برتری هر چند سال یک بار می‌توانند این گل‌ها را به ثمر برسانند.

وی تاکید کرد: متاسفانه داوری‌ها به ضرر باشگاه استقلال است. این تیم در بازی‌های اخیر بارها از داوری‌ها ضرر کرده است. در بازی با ملوان مسلط پنالتی صد در صد استقلال از سوی کوپال ناظمی نادیده گرفته شد. برای من یک سوال است که چرا داوران با استقلال این قدر نامهربان هستند.

بازیکن اسبق استقلال در پایان گفت: علی تاجرنیا در این مدت که به عنوان سرپرست باشگاه استقلال مشغول به کار بوده، عملکرد خوبی را از خود بر جای گذاشته است. وی تیم را به باشگاه تبدیل کرده و از ابتدای فصل ریکاردو ساپینتو هر آنچه می‌خواست را برایش فراهم کرده است. او در این مقطع زمانی باید به فعالیت خود ادامه بدهد.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha