کد خبر 284361
۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱

جریمه بالای ۶۰ هزار دلار در انتظار استقلال

جریمه بالای ۶۰ هزار دلار در انتظار استقلال

باشگاه استقلال با توجه به اتفاقات بازی با الوصل امارات در لیگ قهرمانان آسیا ۲ با جرایم سنگینی روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش‌حیات، دیدار استقلال مقابل الوصل امارات در هفته پنجم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ با حواشی زیادی همراه شد.

اتوبوس تیم الوصل به اشتباه مسیر دیگری را برای رسیدن به ورزشگاه طی کرد که همین مسئله باعث شد بازی با یک ساعت تأخیر آغاز شود. طبق آیین‌نامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تأخیر یک دقیقه‌ای برای شروع بازی با هزار دلار جریمه برای تیم میزبان همراه خواهد شد و چون دیدار استقلال با ۶۰ دقیقه تأخیر آغاز شده است، احتمالاً جریمه این اتفاق برای باشگاه استقلال ۶۰ هزار دلار آب می‌خورد، یعنی چیزی در حدود بالای هفت میلیارد تومان!

البته در مورد تاخیر در بازی‌ها به خیلی از مسائل اشاره شده است و باید دید AFC موضوع تأخیر یک ساعته در آغاز بازی استقلال - الوصل را به آیین‌نامه اشاره شده ارتباط می‌دهد یا نه. همچنین بحث محرومیت در کار نیست و کنفدراسیون فوتبال آسیا در این مورد تنها به جریمه نقدی بسنده خواهد کرد.

همچنین به دلیل استفاده هواداران استقلال از مواد آتش‌زا، جریمه دیگری نیز برای استقلال در نظر گرفته خواهد شد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha